Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
let the record plaaaay

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
let the record plaaaay

ehh elegemvaaaaaaan segítséééég........... áááááhwáhwáhááááhblöö.

nem ííírok semmit:/
csak h ez a Doktor House-rész volt a nemtudomhány évad LEGESLEGJOBB része... basszus egyszerűűűűen leborulok előtted David Shore xD meg mindenki aki bennevan... Attanasio és Jacobs... de elsősorban Hugh:P meg a többiiiimindenki. Amber... nehaljmeg.

aki kíváncsi a top50 jó pasira [sztem kb 5 jó pasi van köztük, a többi blöööö... láccik h nem én állítottam össze-.-] az nézze meg ezt: http://television.aol.com/insidetv/2008/11/04/tvs-50-hottest-hunks-ever/ merezám rohadtjó. és még egy Milo vagy Hugh sincs benne... van egy akárkiiii akit <3 vagy mondjuk Mikey from Phixx vagymia... xDDD vaaaagy... ja.
ma láttam egy tutii meleg pasit*-* [azér mer tök csajos volt... remélem h nem transzvesztita:D bár arra azé nem hasonlított:F] merénám szakértő vagyok:Ő xD

jaéshappyTélapómegNikolausmegSantaClausmegminden.

eztnééézdmeg [:D]
http://www.sulinet.hu/fizika/humor/telapo/telapom.htm

hameg angolul teccene akkor ezt:
http://quark.physics.uwo.ca/~harwood/humor6.html

de a magyar jobb mer ott van rajz meg minden:P

ehh... régi időkből:
"meg mikor kensei (aki felrobbant pár 100 évvel ezelőtt) mondta peternek h "én vagyok az, adam" éés hiro meg nem akarta bántani kenseit mert h ő a barátja... közbe kensei elárulta... és hiro is tudta... éénis ilyen barátokat akarok :'(
meg mikor mondta yaeko, h "amíg van hangom, mesélni fogom a hős takezo kensei történetét... a kis hiro nakamurának lesz mit hallgtania elalvás előtt" cryyyyyyyyy :( meg h matt aztmondta h egy buta, kövér, lassú kisfiú volt... :( én csak kövér és lassú voltam. meg kislány. mostmár talán egyik sem... m1."

én is ilyen barátokat akarok:'( ... :)

zsuzsiii költözünk svájcbaaaa:P és egész nap Hamiltont fogjuk nézni:F namegSpongyabobot*-*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat