Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
american track

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
american track

Felvettek:) Azt hiszem, 82 emberből 51 jutott be, szóval eléggé örülök...
Bejött egymás után pár aranyos tanárnő (néni), felolvastak 10-10 nevet, aztán a diákokkal együtt eltűntek. Ott maradtam kb. 8 emberrel... remek. Várunk... egyszer csak belép egy nagyon magas, nagyon szimpatikus, nagyon szemüveges (:D) african american tanár, hogy OKAY, LISTEN UP!:D Utánanéztem, tudtam, hogy ki ő... kicsit örültem, mert még sosem beszéltem igazi amerikaival (oroszul, japánul és még egy nyelven tud asszem, magyarul is egy kicsit), és ugyanezért eléggé izgultam is. Bementem... a székében kényelmesen hátradőlve mondta, hogy okay, take a seat... my name is Stan, of course:D Kérdezgetett, "beszélgettünk"... nagyon jó fejnek tűnt, de azért kiderült az 5 perc alatt, hogy vannak elvárásai is. Az biztos, hogy az én lassú beszédem nem volt plusz pont, de végül bekerültem:)
Kedden volt vele az első órám... éééés imádom:D Az volt a bemutatkozás, hogy family name, given name (így talált meg a listában), something really cool about yourself, +ask him a question.
-I'm xy and maybe it's not that cool but I can exhale through my nose and my mouth at the same time.
-AmmmmAAAAzing. Have you considered going professional as a breather?
:D:D:D
A stílusa ilyen, szinte mindenkinek "beszólt", de mondta, hogy ne vegyünk magunkra, senkit sem akar megbántani. Négyen késtek, mindenki magyarázatára mást reagált... az elsőnek kinyújtotta a nyelvét és kifújta a száján a levegőt (nem tudom, ezt hogy hívják:D) :D:D Aztán (mivel mindenki azt mondta, hogy "sorry") valakinek mondta, hogy "me too"... egy másik csaj meg sem tudott szólalni: "yes, i know, you are terribly sorry"... a negyediknek meg (miután kopogott a csaj) kiordított, hogy WRONG DOOR:D:D Szóval hihetetlenül jó fej, nagyon okos, nagyon szimpatikus, és szerencsére nem olyan lesz az óra, ahol azért kapsz ötöst, mert okosan tudsz nézni. Vannak elvárásai, nincs is minden benne a könyvben... eddig sikerült hozzám illő tanárokat választanom, úgy érzem, most is jól döntöttem, hogy nem maradtam anglisztikán:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat