Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
első. juppííí >.<

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
első. juppííí >.<

hmmm. szarszarrrr. nagyon. akkor leírom... bocsi, lehet h hosszú leszek de ideges vagyok és ki kell írnom.
reggel 3/4 6-kor felkelek. vis szól az ébresztő, a Burn for you. aztán 3/4 7-kor csajokkal talii a kereszteződésnél, biciklivel go suli. szupiii, csak zita ért be előttünk alias lesz hely. lepakolunk, legjobb helyek... beszélgetünk, kávénak odaadtam a söröscumókat, este megcsináltam a borítékot. kaptam tőőle nyalókát, mmint vétől^^ :] még nem ettem meg, de ha lenyugszom, esküszöm megeszem. navisszamennyéééé.
sorakozónál terjedt a hír h baros mondta h mindenki oda üljön, ahova tavaly. basszus. ez egy szar nap szar kezdete... mert igaz volt. flóra nemvolt, beteg... ennyit az ülésről. szóval ja.
tanárok: andróczi lett a töri, remélem jó lesz, de jófejnek tűnt. magyarból meg fogok bukni, szné maradt. segítsééééég. németből majdnem stadlert kaptuk, de véégül maradt a brunn^^ hááát ez ma a 2. jó dolog. első vivi nyalókája volt:P aztáán... infóból marad obiné, jupíííííííííííííííííííííííí*.* szóóval 3. jó dolog. (anyáám sajnálom h nem brunn maradt veletek, gondoltam ám rád:))
órarend... hát... ha eddig szarvolt akkor most nemtudommi. demég annális rosszabb. hétfőn magyar, matek, töri, föci, kémia, német... kedden is lesz töri, most erre mitmondjak. -.-" am 4x van 6 óránk, eccer 5. ajjjj.
ma a legeslegjobb: anyáám és pajtíím^^ ajjj olyanariiik voltak h meglátogattak^^ legalább most nem csupa szardolgot íírok. amúgymeg tökjólesett. szeretlek:) tnapi smsed meg áhhh elmentettem:] 100%ig megtelt a simem úúh tökjóó-.-" jaa és tudom mi az, a karkötő/hajgumi:)
viiiiissza.
legidegesítőbb... fíííííííííííííííííí:@ lehet utazni 5 országba (vis egybe 4en és mindenki csak 1x blablabla) portugália, francia, bulgária, lengyel és eccer jönnek magyarra... de ANGOLul kéne tudni. basszus, minek tanítanak németet... nemértem... baros meg ilyetszóól h tudom h az riaszt vissza titeket h dolgozni kell vele blablabla. jaa. mert az osztály TÖBB MINT FELE németes és akk zsóóófi nemakarodbevállalni, mintha nagy szükségem lenne arra h idegeneknél aludjak és főleg h angolul kell tudni. gondolom nem azt fogják kérdezni h who are you to tell me................ -.-" szóóóval kiakasztóóóóóóóóó nap. mert tökszíívesen mennék franciába/portugálba. de így?? kösznemkell...
ja és kémiából nem kell sok h megbukjunk, köszii. látom a nyaramat, magyart és kémiát fogok tanulni. legalább újra 8.os leszek és biztos megtanulom... >.<"
többi meg nemérdekes. és nenagyon szóólj hozzám mert duplaköcsög vagyok... főleg ha aztmondod h dejóó nekem nincs kémiám meg irodalom meg nyelvtan blablabla és neked vaaaaaaaaan beeeeeee akk nagyonidegesleszek. szóval csak óvatosan a hozzászólásokkal.
egyetlen dolog a hősök lenne, de mivel az sincs... áhhh sötééét vilááág. megyek sorjunkiera, hátha van vmi hír a 3. évadról. h ezzel is kínozzam magam... inkább iwiw. meg ebnevelde-.-

hányszor gondoltam Rád...
mikor hallottam h nem Brunnt kaptátok.
mikor kata mesélt az edzőtáborról.
mikor ofőn beszéltük h új ofőtök lesz.
mikor törin beszéltük h új ofőtök lesz.
mikor meghallgattam a storm-ot.
mikor este pajtanyt magamhoz szorítottam.
mikor láttam egy motorost csajt aki olyan volt, mint te.
mikor bármilyen motoros látok.
mikor ránéztem a "faliújságomra" és ki volt tűzve amit névnapomra kaptam Tőletek.
mikor a naplódat olvastam.
mikor a Tőled elmentett smseket nézegettem.
mikor tnap pizzát ettem.
mikor apával a söröket nézegettük:$
mikor láttam az andrist...
mikor egyik nap láttam egy cukii sünit tobozból&fából.
mikor a yetimnél vagyok. yeti pingvint eszik és ha már pingvin akkor fóka...:D
mikor Janisezek.
mikor smst írok neked.
mikor vki azt mondja h "szeretlek" mert tőled esik legjobban... talán mert nem mondod olyan sokszor. nemtudom.
mikor vidit csinálok.
mikor Rád gondolok...
és most is.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat