Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zsófi naplója


Tonhalas mogyikrém [179762 AL], gazdája zsófi
Fanni kedvéért;)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/179762
Fanni kedvéért;)

mert "mikor olvasom, van 1 nyugodt percem" :) ez tök jólesett, csak ezért írok:G
aztááán..
igaza volt.. h ne foglalkozzunk kis dolgokkal, csak ami fontos nekünk és élvezzük az életet. ez a ne foglalkozzunk kis dolgokkal.. hát pár dolgot átértékeltem:G rájöttem h mekkora idióta voltam, mindenen rágom magam stb.. háát ennek annyi;)
höhh van egy jó pontom mert ilyen zenéket hallgatok:DDD szupeeer:D
Fanniiiii te se foglalkozz kis dolgokkat.. bár már "semleges" ;) :D

álmom.. annyira furi volt, le kell írnom.. anyáám, az elejét ajánlom figyelmedbe:D
szóóóval.
buliba mentünk anyáámmal, Anitával (!!!) és a sok tesójával (!!!). biciklivel. az egyik tesója tök lassan ment, csak addig gyorsított be, amíg megelőzött.. elegem lett belőle, mondom nemigaz b*szki [nemtudom elfogadná-e de nincs kedvem átírni:D] akkor előzz meg:@ Anita meg nagyon mérges lett.. aztán hazamentem, mert rossz érzés volt h beszóltam a tesójának. otthon.. vivivel elkezdtem beszélgetni, és furcsa volt.. aztán gonosz feje lett, és meg akart ölni minket. mi meg, h ne tudjon bejönni, el akartiuk torlaszolni a kaput 3 paddal. kettőt megpróbáltam összekapcsolni.. mondom Reparo! de csak döccent egyet, ugyanolyan maradt. aztán apa megkérdezte, h a 3.at hogy tudnánk arréb vinni, mi is az a varázsige.. mondom Vingardium leviosa! ez sem sikerült.. és meg voltunk lepődve:D aztán bementünk, és megpróbáltam bezárni a kaput.. láttam, hogy itt van vivi is, úgyhogy féltem és siettem. bezártam, de elgörbítette a kulcsot.. aztán láttam, hogy a zár nyelvén mozognak a részecskék és h ki fog nyílni.. akkor befutottunk volna apával+tesómmal a házba, de zárva volt az ajtó. bent fel volt kapcsolva a lámpa.. és ott vigyorgott a vivi.. gonoszan vigyorgott. én meg annyira féltem.. meg anya bent volt a házban.. aztán bementünk, vivi eltűnt, anya észre sem vett semmit. én meg ideges lettem h nemigaz h nem kapom el vivit (még mindig féltem pedig..:\) és kimentem a kapun. láttam, h fanna egy fekete köves gyűrűt tart vivi felé, és vivi újra normális lesz.. és msnen meg akartam kérdezni fannától h miért csinálta. és felébredtem.
alig mertem lemenni.. de ha megfigyeled.. a buli utáni rész tiszta harry potter!!! meg a fekete köves gyűrű.. és ha hozzátesszük, hogy mi van, ha vivi az imperius alatt állt, akkor főleg. durva. csak azt nem tudom, Anita hogy kerül ide:D [anyáám mondd meg neki h sajnálom h beszóltam tesójának:DDD]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat