Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-04-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-04-26

Na, már megint írok ide. Mostanában olyan sokat szoktam irni, nem szeretném, ha ez megtörne, és mostmár csak keveset irnék. De még bármi megtörténhet. De(!) szerencsére most már jó a tévé. Nézhetem a legjobb sorozatokat! (Anita a bűbályos bajkeverő, Jóbarátok, Csacska angyal, Hetedik menyország, Jóban rosszban!) Nem mindet szeretem, de álltalában megnézem őket. A Hetedik menyország a kedvencem! IMÁDOM! (Azé nem annyira mint a HP-t!) De legalább addig se gondolok a sok hülye oszt.társra. Ma is tesin arrol beszélgettünk (Anita meg én) a Lorettával, hogy mennyire gyerekesek az osztálytársaink (D.K. M.V. N.K. stb...). Meg arról is hogy milyen lesz már a mi ballagásunk.
A tévé meg még azért is nagyon jó, mert addig se tanulok. Most is még matek hf-t kéne csinolni, meg törire tanulni. A törit meg majd anyu elmondja (anyu töritanár). Szal már csak a matek van! Az meg könnyű. Fél perc alatt kész vagyok vele. (Vagy nem)
Ja és ha valakit érdekel az MSN címem: laszlobogi@freemail.hu E-mail címem: laszlobogi@freemail.hu Huhh, ez most nagyon meglepő volt. Na mind1.
Szóval.... 2 kicsi kecske, baktat a hegyre, friss hegyi gyepre, feeeeeel! :D:D:D:D:D Rami megmutatta csodás hangját.
Na mind1. Bye!!! Sya! Szijja! Pápá. Soha viszont nem látásra! Csak vicceltem! :D
Bye!: BoGika :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat