Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-08-15

Sziasztok!
Hu, de rég irtam ide. Egy ideig nem nagyon jöttem ide, mert táborba voltam, meg nyaralni. A nyaralás fantasztikus volt! Csak kár, hogy ilyen hamar haza kellett jönni... A tábor meg... Ideén kicsit unalmas volt, de az utolsó két nap azért sztem jó volt! (Ceasar kitörte az ablakunkat, az éjszakai akadályverseny előtt, naon állat volt!)
Szóvaaaaaaaaal... azért még nincs vége a nyárnak. Vagy igen? :S
Mind1, lassan kezdődik a suli és én felvételizni fogok, valószínűleg a CKLG-be fogok menni, mert nagyon szeretnék oda járni. Uff, ez a mondat kicsit furira sikerült.. sebaj : )
Igazából gondoltam leírom az MSN címem, hogy legyen valami értelme is annak, hogy összevissza irkálok mindenféle hülyeséget. MSN: laszlobogi@freemail.hu E-mail: gika93@citromail.hu
Igazából nem mondok nagyon, ha azt mondom, hogy állatira szerelmes vagyok egy fiúba, meg a kispárnámba is! (a régi sulimból az egyik nagyon jó haverom az, de sajna ő nem tudja, hogy mit gondolok róla, vagyis hogy szeretem, és nem is tudnom hogy kéne elmondani neki...:S:S)
Kispárna 4EVER! Harry Potter 4EVER! ROCK FOREVŐR!

Nah, ok. Írjatok, nyugodtan, mert már kb egy éve nem kaptam teveclubos levelet! : )

(Az egyik korábbi bejegyzést olvastam, amiben az van leírva, hogy hogy veszítettem el a barátaimal, meg mindent. Remélem nem veszítem el őket teljesen, mert abba belehalnék, még mindig sokat jelentenek nekem, főleg egy személy onnan... Csak őt ne veszítsem el! Valószínű, ő már nem is gondol rám, soha...)
:'(:'(

BYE: Gika (Bogi, Bogcsi, Bodzsyyy, 'B' betű, beképzelt...)<---ezek a beceneveim, de nyugi! nem vagyok beképzelt, csak poénból csinálom! vegyetek fel msn re!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat