Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2010-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2010-03-18

Túltenni magam az életem ezen szakaszán? Mert amúgy ez lehetséges?
Sokszor nagyon úgy érzem, hogy nem. Mert nem azt mondom, hogy nagyon hiányzik (Csuri), hanem egyszerűen nem bírom elviselni a változásokat. Utálom amikor megváltozik minden, főleg... most. Mert így visszagondolva majdnem két évvel ez elött, áprilisban, amikor kint voltunk a téren (mi, csuri, dancsie...tevéék) akkor is megváltozott úgy kb az életem. És azt nem bántam. Persze akkor is nehéz volt hozzászokni, de annyira jó volt úgy az egész! Most meg, talán ezért is, nagyon nem akarom h ez a fajta élet megváltozzon. Nekem szükségem van arra, hogy az év első olyan napján, amikor jó az idő, elmehessek Csurival korizni. Nekem ez kell!
Imádom a barátaimat. Mindet.
Anitát, Bettit, Zsanit... Csurit, Dancsiet, Nolot, Bálintot, Benit, Biát, Encsit, Szabinát... <3<3<3
És el se hiszem, hogy eljött ez a nap... nem hiszem el, hogy 17 éves lettem... Nem tudom felfogni, és elfogadni. Mert... "Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod.... " stb. :)Ilyenkor mindig belegondolok, hogy mennyi minden történt az elmúlt években, hogy milyen gyorsan telik az idő, és hogy mennyi embernek köszönhetem, hogy ma az vagyok, aki vagyok. Nagyon érzelgős vagyok ilyenkor... Tegnap drámán már majdnem bőgtem, és igazából fogalmam sincs, hogy miért. A szülinapom nekem mindig nagyon fontos volt, és nem cska azért, mert ilyenkor lehet partyzni... Hanem úgy egyébként is. Mindig történik valami jó, valami különleges...
Na, és most épp erre a különlegesre várok... Hogy történjen valami ma is!!! Nem akarok itthon ülni egész délután... menjüüüünk valahovaa!!!!!

Boldog szülinapom saját magamnak (L):):P Sweet seventeen <3

i miss u </3

Bogesz :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat