Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2011-12-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2011-12-01

Néha az élet olyan dolgokat mutat meg, amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek.
Olyan érzéseket hozhatnak elő dolgok, amik meglepőek lehetnek. Hisz a létezésükről se tudtam korábban. Hisz tudom, hogy létezik a szerelem, de ez más. Ez az érzés mélyebb, mint a szerelem. Vagy csak másfajta szerelem, mint amit eddig éreztem - más iránt. Amiket Ő hozott ki belőlem, az egy nagyon szoros, mély érzelem.
Az élet bemutatta nekem, milyen az, amikor valaki, akinek nem is ártottam, elfordul tőlem. Milyen az, ha nem én hazudok valakinek, ha nem én csapok be embereket, hanem ugyanezt velem teszi valaki. Bemutatta, milyen az, igazából megbánni valamit. Megbánni hónapokat, amiket eltöltöttem, dolgokat, amiket tettem. Megbánni, hogy megismertem valakit, mert ha nem ismertem volna meg, nem okozhatott volna ekkora fájdalmat. És mégis, ha nem éltem volna át mindezt, akkor talán azt se tudnám, hogy létezik ez az érzés, hogy létezik olyan, hogy ennyire rajong egy ember egy másik emberért. És hogy bármit megtenne azért, hogy a másik viszontszeresse.
Nem egyértelműen azt szeretném, hogy újra velem legyen, hogy újra az enyém legyen. Mert annak nem lenne értelme úgy, hogy már nem szeret. Én nem akarok olyan emberrel lenni, aki nem szeret. És azt szeretném, hogy szeressen. Bárcsak az az érzés, amit irántam érzett, soha el ne múlt volna. Ha egyáltalán valaha létezett, és nem csak egy hazugság volt az is. Talán a létezésed is csak hazugság volt. Talán ez mind meg se történt, csak egy álom volt. De van róla tárgyi bizonyítékom... meg kellett történnie! Mi lett veled? Hol vagy most? Mit csinálsz? Miért nem szeretsz már? Mit vétettem ellened? Hogy tudtál ilyen könnyedén elfelejteni?

A legrosszabb mégis az, hogy végig tudtad, hogy félek, rettegek valamitől. Attól, hogy én is úgy végzem majd, mint eddig mindenki, akihez közöd volt. Hogy engem is úgy megutálsz majd, mint őket. Megkérdeztelek, többször is, hogy jobban szeretsz-e, mint őket szeretted. A válasz természetesen igen volt. Utólag meg azt kell visszahallanom, hogy engem sose szerettél úgy, mint egy valaki mást. Miért hazudtál? "Téged sose foglak elfelejteni, az kizárt, hogy valaha megutáljalak" Aha, persze.... így fogok én hinni valaha is bárkinek.
:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat