Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Az a szombat.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Az a szombat.

2007. március 17. reggel 10 óra

Hát ezt is megértük. Szombat van. Március 17.-e. Else hiszem. Holnap leszek 14 éves. A mai nap... húúhh... nemtom. Érdekes lesz, az biztos! Itt lesz az Anita meg a Betty (szokásos), és a Zsani. Meg persze a kuzin is. Ez lesz eddigi legjobb szülinapom! Még nem teljesen tudom mit fogunk csinálni, de el tudom képzelni, hogy remek kis szülinapom lesz.
Happy Birthday NEKEM! Happy Birthday NEKEM!

Akkor most a tegnapi, tegnap előtti napról...:
Csütörtök: Egész nap unatkoztam, nem volt SEMMI! Vagyis... :P Délelőtt gépeztem, meg a szokásos. Délután felhívott a Zsani, és elmentünk sétálni. Felvetettem az ötletet, hogy menyjünk ki a tóhoz. És hát a tó nagyon szép volt, mint mindig. Körbejártuk, aztán még kicsit beszélgettünk. Végül későre járt már az idő, ezért hazajöttünk. Itthon meg este néztem a tévét. Forradalom volt, komolyan. Nah, mind1.
Péntek, alias tegnap: Őőő... reggel kicsit takarítanom kellett, aztán segítettem anyunak sütni, meg hasonlók. Délután elmentünk Ceglédre vásárolni. Megkaptam a szülinapi ajándékom, aminek nagyon örültem, így mostmár nem leszek mindig időzavarban. Voltunk Tescoban, ahol megvettem az új BRAVO-t. Aztán hazajöttünk, egy kicsit olvastam, aztán este pedig kimentünk apuval Mikebudára. Ott... először a kuzinnal sétálgattunk egy kicsit, meg beszélgettünk. Aztán bementünk és ott is beszélgettünk, mindenféléről. Ettünk popcorn-t is. De én meg már haza akartam jönni, merthát hosszú napom volt. Tehát hazajöttünk. Este nem volt jó az MSN... nemtom mit csináltam, arra már nem emléxek. Hamar lefeküdtem aludni, de még nem nagyon tudtam elaludni.
És akkor ma...: Remélhetőleg jó napom lesz, majd meglátjuk. Essig még nem nagyon csináltam semmit, most fogok takarítani, meg minden ami szép és jó. Négy óra felé jönnek az Anitáék, a Kuzin meg még nemtom mikor.
Holnap pedig... 14 éves leszek. Nemtudom mi fog változni, az majd eldől.
Hoppá, már ennyi az odő? :) Nekem mennem kell.

További szép napot mindenkinek, és Boldog szülinapot nekem!

Bogcsi $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :)

Boldog szülinapot Bogii!! Már nemvagyunk 1idősek....XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat