Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-09-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-09-17

Jhaaaaaaj...
Annyira bocsika, hogy eddig nem irtam... De olyan HAPPY az élet. És annnnnnnyyyi minden történt, hogy azt leírni se lehet. És ráadásul van benne néhány titok is, szaaaaallll... ha valaki ismerős elolvasná, az nem lenne olyan HAPPY. Ha ismeretlen olvassa az uccse ért belőle semmitse, szal az mind1. Olyan-de olyan socckks minden történt. Hol is kezdjem??? Jah, igen. Városnap. Mentünk, láttunk, jöttünk. Nem részletezném... Azóta... Jhaaaaj, olyan rossz, hogy bárki ismerős elolvsahatja, pedig úúúgy leírnáááám... Nemigaz, olyan szar ez igy... Mit meséljek? Legjobb barátaim:
1. Anita, Betti, kuziiin
2. Zolyika, "hülye szomszédom", Albi
3. nemtom
Nah, igen... Zolyika, vagyis az öcsikém... a szomszédom meg a öcsém legjobb haverja ha jól tudom, szal... Az Albi meg...tök jóba vagyunk. multkor is beszélgettünk a suliban (ritka eset), csak aztán odajött más is és akkor azokkal is beszélgettem, de ez nemnagyszám.

Tegnap... Én, és Betti elmentünk CEGLÉDRE!!! Ketten!!! Jhaaaj, annyira HAPPPY! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉSsss annyira, áhhh... kicsit megszííttuk, de nembaj... NAAAAAAAAAAOOOON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!!!

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én annnyira jófej vaok. A kuzinommal eggyütt, mi igazi egyéniségek vagyunk. Csináltunk is képet, pointba vagy mi az, meg megbeszéltük, hogy vamiko talizunk Cegléden. Szal kurvajó :P

Ha valaki beleolvas a naplómba, az irjon vagy valami, szal tudassa velem, h ogy elolvassa, és irja meg hogy én nagyon de nagyon hüllye vagyok, de nem tehetek róla, tök HAPPY vagyok, és ilyenkor fell vagyoook PÖRÖGVE!!! Sztem észre lehet venni!

BYE: legyél őszinte a barátaidhoz, mert ők azok, akik ha szükséged van rájuk, segítenek...

Bogcsiiiiii



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat