Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-06-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-06-12

Haliii!!

Bogi megin boldog! Kibékült a VOLT legjobb barátnőjével :) Vagyis Vikivel. Több, mint két évig voltunk olyan rosszba, hogy nem is szóltunk egymáshoz, csak amikor beugattunk valamit a másiknak. De ennek ma vége. :):) El se hiszem!!!!

Ma van a dráma vizsga. Jhááájj... Nem akarooom! Pedig én leszek a királylány! :D Tök gáz lesz, de túléljük. Erről jut eszembe, riasztom Betsy-t, hogy hozzon fényképezőt.
Holnap után után után ballagunk :(:(:( Nem lesz jó. Csak kicsit. Holnap után után pedig bolondballagás. Basszus, addig már csak három nap!!!! :(:(:( :):):) Nem tudom, hogyx örüljek-e vagy sírjak... Ez így kicsit rossz. Jhááájj.... aztért már nagyon várom a.... a.... 22.-ét! Akkor megyünk anyuékkal (meg a kuzinékkal) Bulgáriába! Jujj de jó lecc. Azt már nagyon-nagyon várooom. :):):) De most is jönnek le vasárnap a kuzinék. A közös ballagási party-ra. Majd mondom neki, hogy kibékültem a Vikivel. Nem fog örülni neki, de ez van. Minek legyek vele rosszban?? Így sokkal eccerűűbb minden.




Hiányozni fog, minden... pont most lett jó az osztály, a suli, pont most kezdem jól érezni magam itt, erre elballagunk. Ilyen az élet...

Bogcsiii ^^ :$ :):):):):) :ß ^^ -.-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat