Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Egy hosszú péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Egy hosszú péntek

Nah, Hello!
Szombat van. Tegnap volt péntek. De ma már szombat van. És még előttem az egész nap. Merthogy még csak reggel van. Értitek. A tegnapi napom:
Nem volt semmi kül. De ténleg. Gyorsan elment ez a hét... Tegnap reggel felkeltem, azzal a tudattal, hogy négy darab dolgozatot fogok irni. Meg még reggel riportot csinálunk eg a sulirádio. Szal ugy keltem reggel (tegnap), hogy egy naon hosszú nap vár rám. És ugy is volt. Odaértünk a suliba (én meg Anita), a studioban már voltak néhánynan, de aztmondta a tanárnő, hogy a riport elmarad, és akkor csináltuk a rádiót. És az tök jó volt. Csak a nagy zaj nem. Ezt nem a sulirádra értem, hanem arra ami a stúdió előtt volt. Mindenki odajött, számot kérni. Nah, mind1. A napnak ezt a részét túléltük. Aztán mentünk órára, de az énekdolgozat elmaradt, mert első órában a zene világnapja alakalmából volt valami a hangosbemondóban. Szal az elmaradt. Aztán irodalom. Úhh... olyanokat mondott a jónás, hogy mennyire szereti az embert, emg ilyenek. ÉN meg erre magamban gondoltam, hogy, akkor még véletlenül se olvassa el a Dani verseit :P. Meg azt is mondta, hogy az ember sehogy nem tudja kikapcsolni magát. Erről az jutott eszembe, hogy: okklumencia!
Okos vagyok, mondhatom. Aztán, következő szünet megin sulirádió, kb ugyanolyan volt, mint az előző. Aztán matekdoga. Nehéz volt, nem is sikerült jól, de azért túléltem. Aztán töri: ott is dogátirtunk, de nem mindenki. De töri előtt volt még egy szünet. Szünetben kinn voltunk az uvaron. Öcsém huga ott rohangászott a barátnőjével, és kétszer is elesett. Szegény. Közben Gabcsi (hugii), éa Zizóó is odajött hozzánk. Jó volt az a szünet..:)
És most akkor törióra: Jónás hátrábbültetett a Peti mellé. Ezerszer jobb a Peti mellett ülni, mint a CSaba mellett. Komcsi! Aztáán... rajz. Az jó volt! Rajzolni kellett :D. Aztán volt még egy emeltangolom. HATODIK ÓRÁBAN!!! Tiszta kibaszál. És ráadásul TZ-t irtunk... Nehéz volt, még aBea is ezt mondta. Aztán hazajöttem, és még koránt sincs vége a napnak.
Fél három felé jött Anita, és mentünk drámára. Nem volt olyan rossz, ott volt a Flóra és kitaláltunk egy nagyon jó játékot. Az naaaooon jó volt. Meg játszottunk krály-bíró sat is, és én voltam a király. Mindig leváltottam a bírót..:D naon jó volt. Aztán onnan hazajöttem, Anita nem kisért haza. Sajna. És még aztán mentem matekozni is. Hazajöttem tök fárattan, tízkor már aluttam is..
És ma: Anita meg BEtti meg én, lehet elmegyünk Ceglédre... CSak úgy, poénból! Naon jó lessz, legalábbis remélem.
Amugy ma korán keltem, mert nem tuttam visszaaludni, de véglegesen csak kilenckor keltem ki az ágyikóból. A mai napom remélem jó lesz, aztán meg majd meglátjuk... : )

Megvolt az élménybeszámoló, az unalmas, de annál hosszabb péntekemről.
Szal,
BYE: Bogcsi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat