Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
April, May, June... Sunshine

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
April, May, June... Sunshine

Hell everybody..
Pfúú, hát jó rég írtam, kb még áprilisban, de már MÁJUS van, annak is a vége... Eddig ez a hónap jó volt, vagyis voltak jó dolog meg rosszak. Az eleje pl jó volt, Várgesztesen voltunk Vickyékkel meg minden, aztán Vidámparkban Betsyvel Pirivel Zsanival Krisztivel Velem, aztán beteg voltam és HP-t olvastam, jó sokat.
Aztán történtek a rosszabb dolgok, pl mama eltörte a lábát és most minden időmet Mikebudán töltöm. Vikivel is voltak elég nagy és bonyolult problémák, most ő is Mikebudán van, a mamára "vigyáz".
Egyébként ez egy jó időszak, tegnap színházban voltam a 10d-sekkel meg a 12d-sekkel, ma Lola koncerten voltam, aztán Mikebudán. Mikebudán kihívtuk a Krisztiánt és tök sokat dumáltunk, annyira jó volt. Aztán hazaérek, itt van a ház előtt, na ki? Kriszti, Betti, Zsani... Hát csodás :D Itt voltak egy darabig és tök jó volt.
Jövőhéten osztálykirándulás a csütörtök meg a péntek, aztán szombaton gyereknap itt lesz sok ember, meg minden. Ja, és szervezünk meglepetés partyt Zsnainak. Persze tud róla, de van amiről nem, wháháháá... Tökjóóó lesz.
Tök jó, Krisztián lehet, hogy közgázos lesz. És akkor tudunk találkozni sokszor meg sokat. Azt mondja, nehéz a suli, ezért akar váltani, de sztem a közgáz is lesz legalább annyira nehéz. Hát, majd meglátjuk. Én örülni fogok neki, ha átveszik :)
Most nem igazán tudok többet írni, meg nem is akarok, mert már fáradt vagyok. Holnap reggel nagon sokat kell tanulnom, mert anyuék csak akkor engednek el Mikebudára, mondjuk úgy is elengednek egyébként is, de akkor lefognak cseszni :( Nah mind1, ez van, örüljenek, hogy járok suliba. Bár most nagyon leengedtem, sorban kapom a hármasokat, de nem tehetek róla. Ilyen az élet :(

És nagyon hiányzooooooooooooool :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Persze mindig akkor írsz MSN-en, amikor valami veled kapcsolatosat írok ki... Mintha megéreznéd... De persze azt nem tudod, hogy az a szomorú szmájli is miattad van kint, már tök rég :( hiányzooool :(

Boooogcsiiiiii :( :) (L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat