Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
the beginning of the SCHOOL

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
the beginning of the SCHOOL

Hát hello.
Kb 3 hete elkezdődött ez a valami, a suliiiii... És utáltam... És xar volt.. meg minden.
De azzér még a nyáriszünet végét leírom.
Hát kb az volt átlag ami az elején. minden nap mentünk valahova, térre, hülyülni vagy valami. Aztán bekövetkezett egy olyan időszak, hgogy a Dancsie szülei elmentek nyaralni, szval a Dancsie otthon volt egy hétig egyedül. Minden nap goztunk oda dvdzni meg ilyenek. Aztán volt egy olyan, hogy én a Krisztinél aludtam bercelen. Még délután odamentem, fürödtünk a medencében, stb.. Elindultunk sétálni. Megláttam az egyik táblát, amire az volt ircva, hogy albertirsa nemtom hány kilométer, és arra van. Aztán megszólaltam: nem gyalogolunk be irsára? de, mehetünk.. és elindultunk... gyalog.. igen, normálisak vagyunk. Am akkor volt az hogy a Dancsiéknál a többiek épp megünnepelték h a Geri-macinak sikerült a motoros vizsgája. Odaértünk, ottvoltunk. Többiek leléptek. Dancsie meg Nolo volt ott már csak rajtunk kívül. Leültünk filmet nézni. Megnéztünk 2 filmet. Aludtunk egy órát. Hajnal 4es vonattal visszamentünk bercelre. KRiszti beleesett az egyik csatornába. Vér. Vér. Sok vér. Alvás. Hazajövés.
Aznap még visszamentem a Dancsihoz, készülődtünk a következő napra, amikor is kezdetét vette a BULI. a hatalmasnagy 20-ai buli, ami három napos volt. Tehát készülődtünk, ellógtam a drámát. készülődtünk. stb. Másap volt a buli. Jó volt. Leöntöttem a csuri sörrel. jójó, nem is így volt, igazából hozzávágtam a sörös dobozt, ami tele volt sörrel. Aztán összejöttünk megin a csurival xD köv nap megin buli... az az utána nap meg mindenki hazament, mi meg mentünk takarítani, meg elmentünk boltba és főztünk ebédet. gta-ztunk.. hazamentünk nitával, elmentünk drámára, hazamentek, elmentem a csuriér, visszamentünk danihoz xD gta-ztunk meg hülyültünk... aztán köv nap hazajöttek a dani szülei xD... utána már csak néha mentünk a danihoz.. jó volt a nyaram vége... volt még egy az első krisztinél alváshoz hasonló krisztinél alvásom.
aztán elkezdődött a SULI és a DEPRESZIÓS korszakom... de azért nemgond.. jó az a suli csak nemszeretem. utálok ott lenni.
A héten kicsit megfáztma és beteg vok... de tegnap elmentem megin a daniékhoz és filmet néztünk és már tök profi vok rubikkolásban :D:D:D:D
nah meguntam az ide írást, pápá...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat