Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Lassan vége ennek a szép álomnak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Lassan vége ennek a szép álomnak

Sziasztok!
Háth, lassan vége... Ennek a szép.... gyönyörű álomnak. Vagyis az idei nyárnak. Sokmindent láttam, sokminden történt, és nemfeledem, soha! Annyira új, és régi barát, annyi új, és régi szerelem...! Fájdalmas, de azért jó visszagondolni a nyár minden apró részletéhez. És honnan jön ez, hogy vége...? Megkaptuk az új könyveket, és holnap évnyitó. És ez ANNYIRA szörnyű! Kihasználom az utolsó napokat, de nehezen megy. És nem tudok elfelejteni valamit/valakit. Mondjuk nem is akarom, mert "szépemlék" ez is, de... Zavar, hogy ez lett a vége. Részben pedig nem, mert new school, new life! Szeretek élni! Csak, hát: Néha fent, néha lent... ÉS msot sajnos lent. De nem baj, lesz ez még így sem! De azt is túléljük? Persze. Mert az élet szép.
Valamiért érzem, hogy nem lesz jó az új suliban, és nem akarom. Már msot hiányzik mindenki, és vissza akarok menni. Kezdődjön megint a 8., legyünk megint 8.osok!!! Annyira szeretném, olyan jó lenne...!! Basszs, mindjárt sírok. Nemhiszemel... Változunk, de én nem akarom! És ugyanilyen szar lesz, szomorú, amikor hétfőn majd elolvasom azt a levelet, amit magamnak írtam, még télen. Nemtudom mi van velem. Fáj a változás? Vagy csak hiányzik egykét ember?? Sajnos az a baj, hogy szerelmes vagyok... Még mindig, ugyanaz... na de nem baj, az élet szép, megoldjuk, mint eddig mindig, mindent, jól...
Csak legyen már holnap, aztán holnap után, és így tovább. Mindig a másnapot várom, vagy azt, hogy egy órával több legyen. És még csodálkozok, hogy egy pillanat alatt eltelik egy év? Áh... én és a hülye naivitásom. Tavaly ilyenkor, mikor a nyolcadikos könyveimér mentem, és megállapítottam, hogy unalmas évünk lesz... minden könyv olyan volt, mint a tavalyi, csak a nagy hetes helyett nagy nyolcas volt írva az elejére.

Nah, belefezem a nyafogást, mert fáj a nyakam a sok lefelé nézéstől. Szurkoljatok!!!!

Puszi, Gika (aki még mindig NEM Bea!!!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat