Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
egy jó péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
egy jó péntek

2007. február 9.

A horoszkópom azt irta, hogy ez lesz a szerencsenapom. Hát nemtudom. Csak egyet tudok: szerelmes vagyok. Hogy kibe, az titok. De ő már tudja, ha tudja. Ha hülye, akkor nem tudja. De végülis mind1. Mindenkinek a fantáziájára bízom.

A mai napom:
Reggel felkeltem. Volt sulirádió meg minden. Huhh, a reggelemet inkább nem mesélem el, mert nem volt túl jó. Első óra tesi, azt mondtam hogy nincs tesicuccom, és nem öltöztem át. Pedig volt. Tehát nem tesiztem. Egész órán néztem a telefonom,mert az anyu reggel ment be a gimibe az eredményemért, és azt mondta, majd emgírja sms-ben. Meg is irta. 71 pontom lett. Nem olyan sok, de nem is kevés. Aztán ezt megírtam a Máthé Viktornak. Mármint hogy ennyi pontom lett. Hátha érdekli. Vagy nem. Nemtom. Mind1, tehát megírtam neki. Aztán a délelőtt többi része unalmas volt, nem is irom le. Hatodik óra emelt angol. Huhh... Odaültem a Bea helyére a Regi mellé. Másik oldalamon meg kicsit arrébb a Viktor (M.V.). Huhh... az az óra.... jó volt. Nah mind1. Ezt inkább nem írom le, nem publikus.
Suli után hazajöttem. Ettem, ittam, stb... Zsanival visszamentünk a suliba a "Valentin napi bálra". Húúú, hááát... nem is tudom. Jó volt. Végig a Zsanival meg a Jucival voltam. A Zoli meg az Iványi végig ott hülyült. Kicsit idegesítő volt, de... hú.. ezt se irom inkább, mert ez se publikus. A végén csórtunk a Jucival sziveket, és én az enyémet odaadtam az Iványinak, legyen vele boldog. (Már megin haraxok az Iványira, ne is kérdezzétek...) Tehát jó volt az estém. Hazajöttem őgy döntöttem, hogy csodálatos felvételi eredményemért felmegyek egy kicsinykét msn-re. Beszéltem azóta már a Jucival. Rábeszélt valamire, én meg olyan hülye voltam, hogy megirtam azt az SMS-t, annak a bizonyos személynek. Én néha olyan hülye tudok lenni!
Huhh, mára ennyi elég. Majd legközelebb is írok.

Ui.: Emese, légyszi gyere fel a yahoo-ra vagy irj e-mailt, mert meg kell beszélnünk a Valentin napos dolgot.

Bye: Bogcsi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat