Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-09-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-09-09

Na hello!
Akkor kezdem is: tegnap. Menni kellett este arra a szarra. Tűrhető volt, de nem azok voltak akik eredetileg lettek volna. Igy voltunk: Én, Betti, Bea, Regi, Viki, B. Ádám, vmilyen Gyuri, M. Viktor, R.Peti asszem.
Szal igy voltunk. Aztán amikor vége volt, nem mehettünk haza én meg a Betti mer meg kellett várnunk h valaki hazavigyen minket. Anyukék is kijöttek, ők vittek haza engem a végén. De amig tartott a műsor elmentünk sétálni elöször a Bettivel, aztán meg a Janikával. Közben találkoztunk néhány emberrel... mind1.
Aztán hazajöttünk. Szokás szerint leültem a gép elé. Honfoglalóztam egyet az öcsémmel és a "hülye szomszédommal". Aztán kérdeztem tőlük, hogy mennek e holnap a városnapra. (Merthogy holnap lesz városnap, kinn a téren. Tök buli :P) Mondták hogy jönnek, én meg megkérdeztem, hogy mehetek e velük. Aszonták h igen. Mondtam nekik h csörgessenek meg telón ha mennek. Szal ez meg van beszélve.. Anita amugy se akar menni, szal ez igy jó.
Aztán este (éjfélkor) kimentünk a fáklyás felvonulásra. Az is tök buli lett volna, csak nem volt kinn egy barátom/barátnőm se. Végig a Rékával mentem. Nincs semmi bajom a Rékával, de akkor sem az Anita vagy a Betti. Aztán a 'felvonulás' végén meg odamentünk a új játszótérre megnézni az új szökőkutat. Megláttam a Dunát (D.Norbi) az egyik padnál és odamentem köszönni. Nem beszélgettünk csak kb két szót, de ma meg aztmondta h milyen jó hogy odamentem köszönni. Ő is elég fura gyerek.
Nah, mind1. Még annyi volt h hazafelé jövet a Bencsikék jöttek mögöttünk. Ami csak azért volt szar, mert 'Bencsik és társai': Bencsik, Farkas Ádám, Horváth Gabi, Máthé Viktor. Vagyis ők voltak. És.... szóval értitek. Vagyis nem értitek csak én meg ő, és az pont elég rossz. mind1

Szóval, ma megyek az öcsémékkel városnapra. Tök jó lesz, aszem. Majd meglátjuk. Holnap azt is elmesélem. Bízhatsz bennem ; )
Uhhhh.... (Ez igy olyan szar! (L)(L)(L)

BYE: élvezd ki az életet, ne érdekeljen mit gondolnak mások, amit teszel, csak magad miatt tedd, bízz a barátaidban...

Bogcsi, Bogi, Gika, B.Gik, bodzsyyy, B' betű. Bogcsiiiii



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat