Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
NNN

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
NNN

2007. március 21.

Hali! Hááát... 14 éves lettem. És ez sok mindenen változtat. Nemi s tudom, hogy hol kezdjem. Nem szeretném leírni a szombatot, meg a vasárnapot, mert csak időpazarlás lenne. Szombat délelőtt PARA, aztán meg... khm.. hagyjuk.
Vasárnap (azaz a szülinapomon) aludni szerettem volna, de anyuék programot szerveztek, tehát csak olyan négytől hétig aludhattam, mert angolházit kellett csinálni. Akkor... a hétfőm gyorsan elment, a kedd szintúgy.
Szerdán (azaz ma) bemegyek a suliba, és valami nagyon furát észlelek. Olyan hangos minden... Elmondják a többiek, hogy tegnap páran kinn piáltak meg cigiztek az Erzsébet térnél, és rajtakapták őket, szal mindegyik kap igazgatóit. Aztán később megtudtuk, hogy nem kaptak igazgatóit. Be kellett menniük az igazgatóhoz. Ilyen pontos információim onnan vannak, hogy az osztályomból is voltak ott hatan. Kicsit szívás volt... Olyan emberek is, akikről nem is gondoltam volna... Nah mind1.

Ma kaptunk szurit. Miközben adták be, megszólalok: Aúú! Fájt, vagyis nem fájt, de azér fájt. Magyarul éreztem, hogy van valami. Aztán meg zsibbadt. Őőő... Akkor... emelt angol. Csak hatan voltunk, mer hiányzott a Gabi, Regi, Viktor, Jani. Tehát M.V. mellém ült. Kicsit poén volt. Látszódott rajta a másnaposság. De azér elvoltunk :P:P

FÁJ A FEJEM! LEhet, hogy a szuri miatt. Vagy nemtom. Aludni AKAROK! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

By: Bogici (lol) :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat