Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
the beginning of the summer

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
the beginning of the summer

hát hello
a nyaram elég érdekese kezdődött el
vannak ilyen emberek, akikkel tük jóban lettünk így a nyár elején.
vagyis ez az egész kb a gyereknapkor kezdődött, de akkor már az osztálykirándulásról is írok pár szót.
Szóval a Balatonon voltunk az osztállyal és elég jó volt, és én azóta vagyok nagyonnagyon szerelmes. És kivátelesen nem magamba. Nagy szó, mi? Ez télleg cska pár szó volt, de azt hiszem, beven elég. Mert mit írhatnék még erről? Hogy egész éjjel fent voltunk és beszélgettünk? Hogy összesen csak két órát aludtunk? Hogy Krisztivel egy csomót bőgtünk? Hogy szar volt a kaja? Hogy IMÁDOM az Olivért? Oké :)
Szóval, aztán, hazaértünk a kirándulásról. Elkezdtek zajlani az események körülöttem. Másnap volt az a bizonyos gyereknap, ami tök jó volt :) Mondtam Csurinak, hogy hívja ki a Dancsie-t. Kb az új nagyhaverjaink a Dancsie meg a Csuri. És velük töltöttük nagyjából a gyereknapot. Aztán a következő héten volt a Zsanie szülinapo bulija. Azt is velük. Következő héten meg én az Anitáéknál aludtam. Meg ott voltak a többiek is tök sokáig. Ők is. Tehát azt is velük. Utána való héten, pedig a szentivánéji tűzgyújtás volt. Kell mondanom, hogy azt is a Dancsie-val meg a Csurival töltöttük? Meg sok-sok másik emberrel.
Akkor már nyáriszünet volt. Előtte még a suliban is soksok minden történt. Olivérrle kapcsolatban zajlottak az események, meg úgy az osztélyban mindenki között minden. Pletykák és egyéb ínyencségek. Aztán vége lett a sulinak egyik pénteki napon, vasárnap felmentem Ceglédre és taliztam Vele :) Az jó volt. Utána meg kb minden nap mentünk a térre vagy valahova. Elég jó volt. Természetesen Dancsiékkal. Meg ugyebár Nita, Zsani, én, Csuri. Betti Balatonon volt. Nemrég jött haza. És ő msot tök fura. De mind1. Ez van.
Aztán jött ez a tűzgyújtűsos este. Ami azért így utólag jó volt. A délelőtt kevésbé. De, ami jó pont, hogy nem sírtam (eleget.) Merthogy aznap volt a nyelvvizsga. És megbuktam. EZVAN. De azért az estém tényleg jó volt, legalább valami elvonta a figyelmem erről. Tehát a múlthét szombaton ilyen volt.
Vasárnap. Wháháhááá, vasárnap koncerten voltunk :) ZP-ben, Alvonon. Kell mondanom, hogy a Dancsiékkal? :P Jha, meg ott volt a Zolyi is... Meg a Merci. De leszarom. Nemérdekel. Nagyon jó volt :) Úgy átlagban.
Ma meg jött a Róka irsára... Athos-hoz, de mi(én) én is talizok/talizunk vele. Vagyis most strandra mentek, de este jönnek ki ők is terezni. Elvileg.
Amúgy a kuzinék Mikebudán vannak. Elég jó ez így. Csak sokszor nem tdom eldönteni, hogy este a térre menjek Dancsiékhoz, vagy Mikebudára Vickyhez. EZVANN...

Szerelmes vagyok szerelmes vagyok szerelmes vagyok MAGAMBA :D Vagy másba :P (L)(L)(L)(L)(L)(L)
Peti képeinél jók a kommentek :P

Lolz... ugye Viktor?? PANK haverom :D

Bogcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (PANK BOGCSI) :D:D:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat