Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Péntek! :S

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Péntek! :S

Sziasztok!
Nah bye. Leírnám a mai napom is. De nemtom hol is kezdjem. Kezdjük ott, hogy. Reggel megyeke a suliba. Még minden "nagyjából" rendben. Bár kicsit szomi a hangulatunk. Aztán első órában kimegyünk díszletet pakolni. A tanárnő mondja hogy hozzunk néhány zsámolyt. Hozom a zsámolyt, és ilyeneket mondd a Viktor meg a dKitti: A Bogitól meg az anitától ne vegyétek el, hadd cipeljék. Meg iyleneket. Aztán odajön a Betti és elveszi tőlem. Rögötn mondják neki hogy nem kell állszenteskedni. A BEtty meg visszaugat neki (ezt a viktor mondta), hogy hagyja békén meg hogy miért kell mindig piszkálnia. Már nem emlékszem pontosan mit mondott a Betty neki, de a lényeg hogy visszaugatott. Aztán persze sirni kezdett :(:(:(:( Nagyon rosszul esett neki is meg nekem is! De én itt még tartottam magam. Itt még birtam. Aztán votl néhány óra, addig nem naon piszkáltak (mondom nem naon!!!) Aztán amikor ötödik óra előtt megyünk föl a rajzba (én a betty meg a zsani), a viktor meg a Laurácskája rögtön elkezdik piszkálni a Zsanit. Már csak ugy megszokásból is. De mi most kivételesen visszaszólunk, és megvédjük a Zsanit. Erre azzal jönnek, hogy mindenki piszkélhatja a Zsanit, meg mindenki beszólhat a Zsaninak, akkor ők miért nem??? Most komolyan: normálisak???? Léteznek még ilyen emberek??? Mert én a helyükben jól elásnám magam a föld alá... Mind1, aztán bemegyünk megin valamit ugatnak nekünk, mi már épp indulunk hogy lemegyünk az udvarra, de a Betty az egyik beszólásnál visszafordul bemegy, és ugat valamit a Viktornak. Aztán folytatjuk az utunkat, és jönnek a Lauráék és elkezdenek kiabálni velünk, hogy miélrt kiabálunk a Viktorral, meg hogy miért szóltunk be a Viktornak, meg iylenek.
Ezek után meg még az oszályunk csodálkozik hogy ha szünetbe kimegyünk elkezdünk sirni. Még jó hogy vannak a B-sek meg a kicsik. Különben már rég öngyilkos lettem volna!!!!!! ÉS már ez megy egy hete egyfolytában. De még nincs is vége...
Drámán voltam, elmeséltem a Flórának hogy milyen szupi egy hetem volt. Épp indulunk haza drámáról, ottvagyunk kb a játszótérnél. A Viktor, a Viki meg a Laura (meg az Ádám, de ő nem szolt) ott ülnek az egyik padnál. Elmegyünk arra mert másfelé nem mehettünk, arra lakunk : ) és beszólnak. Először a Laura kezdi, hogy: mi van Bogi, köszönni luxus?? Én erre aztmondtam hogy köszöntem, arról meg nem én tehetek hogy süket vagy. Aztán még beszólogattak mindenfélét.
Hazaértem, elkezdtem bőgni. Szó szerint bőgni. Itt már én is megtörtem teljesen. Hazaértem, és anyu kérdezte hogy milyen napom volt meg hogy mi a baj. Én meg elkezdtem sírni. Aztán nagy nehezen végre kinyögtem anyunak hogy mi bajom.
Nagyon rossz volt!!!! EGyszerűen nem értem, hogy hogy lehetnek ilyen emberek!
Mind1, aztán otthon voltam nagyba sírtam meg iylenek. ÉS aztán jött néhány meglepetés vendég. A kuziiin!!!! Jöttek a kuzinék!!! FElmentünk a kuzinnal gépzeni, de aztán ugy döntöttünk elmeünk sétálni. (pont arra ahhol azok a bizonyos személyek vannak) De akkor ez engem már nem zavart. Gondoltam majd visszaszólok valamit nekik. Aztán találkoztunk a Flórával meg a Zitával, és azok visszaszólogattak a Laurának, Viktornak, Vikinek. Onnantól egész jó volt a napom. Kuzinnal hazajöttünk, gépeztünk, elvoltunk.
Aztán beszélgettem egy bizonyos emberrel MSN en, és most már tök jól vagyok. Vannak kedves emberek is és felviditanak, és ez nagyon jól esik.
Köszönöm mindenkinek!!! Arik vagytok :)(L)(K)

Nah, ennyi a mai "élménybeszámoló"ról.
Bye,

Bogcsee



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat