Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Boldog karácsonyt!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Boldog karácsonyt!

Sziasztok!
Elég rég nem írtam, nem is mondom mi van most. Kezdjük az elején...
Karácsony van, vagyis ma van 24-e. Hogy én hogy vártam már ezt a napot!? Hát, nagyon. :) De még először írok kicsit a múlt hetemről.
Csütörtökön anyuval - suli helyett - pestre mentünk a doki bácsihoz (nénihez... bocs :D). Ott végeztünk, még volt elég sok idő a vonatig, szal háromnegyed órát álltunk az állomáson a hidegben. Jellemző. De előtte ettünk finomakat, meg ittunk kóólát :) Aztán vonat, ott csokit ettünk, meg akasztófáztunk. Az irsai állomásra apu jött értünk - mert ő már szabadságon volt - és vitt haza. Otthon átöltöztünk, és gó Mikebuda. Először a tanárokkal kajáltam - jellemző, ez is - aztán meg az ottani művházba mentem, először megnézni a próbát, aztán az előadást. Előadás után még vissza a suliba, megin ott kajálgattam a tanárokkal meg beszélgettem velük, aztán hazajöttünk.
Pénteken egy órával később kellett menni, mert utolsó tanítási nap, és ODN (Országos Diák Nap). A ceglédi állomástól Nitával, Bettivel, KrisztiBettivel, és Nikivel mentem, közben Nitáék lemaradtak, szal maradtunk hárman (Én, KrisztiBetti és Niki). A művházban foglaltunk magunknak meg zk-nak egy jó helyet, és odaadtuk egymásnak a karácsonyi ajándékot. Nagyon örültem az ajándékaimnak :):) Meg ők is annak, amit ők kaptak. Aztán végig hülyültük majdnem az egész műsort KrisztiBettivel, csak a végén Niki meg Zk elcseszték a kedvünket meg minden. Az én napom akkor lett teljesen elcseszve, mikor ennek az egésznek vége lett, és ugye kérdeztem Nitáékat, hogy ők is ezzel a vonattal mennek-e haza. És akkor mondták, hogy ők még maradnak, mert mennek a Kittihez. Emiatt nem haragszok rájuk se meg a Kittire se, meg senkire, csak azért bánt, hogy amíg ők a Kittinél szórakoztak, én egyedül mentem haza, és itthon kezdhettem takarítani. De ez van, ezt kell szerezni, ilyen az élet.
Szombaton és vasárnap nem csináltunk semmit, csak takarítottunk, pakolgattunk, anyunak segítettem főzni és sütni. Nagyon vártam a mai napom, minden nap vagy 20szor elmondtam, hogy: "Én már úúúgy várom a hétfőt!" És most, hogy itt a hétfő, olyan fura az egész... De azért jó is, mert apu meg a Gábor (a Gábor tegnap este jött) épp faragják bele a fát a talpába. Anyu a konyhát takarítja, Dani alszik. Természetesen ma reggel is mindenkit én keltettem fel :)
Program az elkövetkezendő időkra, napokra, órákra:
Ma kora délután elkezdjük díszíteni a fát, este rohattuk éhesek leszünk már és várjuk hogy kész legyen a vacsora. Vacsi után jönnek az ajándékok, nagyon fogunk nekik örülni, aztán nagyjából ma ennyit.
Holnap jön a papi, Zsuzsi, Timiék (Timi és Józsi) és ők lesznek itt, remélem jó lesz :)
Holnap után megyünk Mikebudára, ott vannak a Vickyék, és az is jó lesz :) Már azt is várom :)

Nagyjából most ennyi, és még egyszer: Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

Pusza: Bogcsii



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat