Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-01-06 Szombat van...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-01-06 Szombat van...

Hali!
Egy ideig nem tudtam írni ide, bizonyos okok miatt.
Akkor most kicsit sokat szeretnék írni.
2007. január 6.-a van! Volt Karácsony, szilveszter, meg minden. A karácsony: Nagyon jó volt az ünnepem. Szentestekor itthon voltunk, jött hozzánk az anyum unokatesója, a Gábor. Így öten voltunk szentestekor. Kaptam: mp3 lejátszót, fülbevalót, nyakláncot, másik fülbevalót, stb... Aztán még aznap msn-eztem. Másnap mentünk Mikebudára, ott voltak a kuzinék. Odaadtam a kuzinnak az ajándékát, meg tőlük is kaptam egy fülbevaót. :D:D Az a napom is jó volt. Következő nap jöttek hozzánk vendégek, az a nap kicsit unalmas volt, de azért jó is.
Következő nap a kuzinomék jöttek hozzánk. Az a nap nagyon jó volt. Először kicsit cseteltünk, aztán úgy döntöttünk, hogy elmegyünk sétálni. Kicsit hosszú séta volt. (kimentünk egészet a tóig) Este meg fényképeket csináltunk. Nagyon jól elvoltunk!
Következő pár nap unalmasan telt. Szilveszter napján szintén jöttek a kuzinék, eggyütt szilvesztereztünk nálunk. Délután megin sétáltunk egy kicsit a kuzinnal. Este meg gépeztünk, meg még sokminden. Nagyon jó volt a szilveszterem! (Ilyet is már rég mondtam)
Így utólag belegondolva az egész téli szünetem jó volt. Aztán Január 3.-án ismét iskolába kellett menni. Ez egy szerdai nap volt. A Betti is meg az Anita is már nagyon hiányzott.
Ez utáni csütörtök, meg péntek eseménytelenül telt. Hétfőn angol versenyre megyünk a Bettivel a Kossuth gimibe. Már várom, de nagyon parázok. Erre volt felkészítő szerdán, meg pénteken (tegnap). Nem érzem magam elég felkészültnek, de majd meglátjuk hétfőn.
Szurkoljatok, lécciii!!!!
A mai nap:
10kor keltem, utána készültem az angol versenyre, írtam egy kisebb fogalmazást, abból az öt témából. Szal összegezve amit tegnap leírtunk a Pozsonyival. Aki érti amit most írok, az érti. Aki nem, az meg nem.

(Ezzel most nem mondok újat) Furcsa a mostani hangulatom, olyan egykedvű vagyok. És sokat írtam. Meg a Zoli tevéjének naplójába is írtam, sokat. De akkor úgy gondoltam, ide is kell.

2006. december 30.-án írtam egy levelet. Magamnak. Nem tudom mi volt a levélben, meg nem is mondanám el. Annyi a lényeg, hogy ráírtam a borítékra, hogy 2007. szeptember 3-ig ne nyissamki. Kiváncsi vagyok, milyen lesz ha szeptemberben kinyitom. Addigra új suli, új tanárok, új osztálytársak, új barátok, új ellenségek lesznek..... Ebbe még belegondolni is rossz. Vagy inkább jó? A mostani barátaim akkor is a barátaim lesznek, ha lesznek új barátaim is. Az ellenségeim meg. Az osztálytársakat nem akarom többet látni. Egy-két kivétellel. Mert azért vannak rendes osztálytársak is. Pl. a Niki, a Zsani, Tircsi... stb.
De azért, hogy új suli. Ha Cegléden lesz a Gimiben, akkor minden rendben lesz. Ha pestre megyek, akkor kicsit húzósabb. Attól kicsit félek, ezért is akarok Ceglédre menni. Meg mert a nagyon jó barátaim ott vannak. És ezzel nem a tesómra gondolok, és nem is az unokatesómra. (Pl. Sára, Lívi, Hencsi, Hipó, stb...)

Azthiszem mára ennyi elég. Ma kicsit érzelgős vagyok : )

Nah, szijóka:
Bogcsi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat