Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Sunshine? Thats all!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Sunshine? Thats all!

Hell!
Na szóval, ma van 2008. április 4-e... ma van (ha jól tudom) 14 éve, hogy meghalt Kurt Cobain.
Nem ezért írok ide, hanem, csak úgy, meg, mert az előbb megint rájöttem, hogy mennyi idő eltelt. Ma van a tevém szülinapja. Mármint, úgy értem, ma 900 napos a tevém. Érted? 900 napja született meg, és én még tisztán emlékszem arra a napra. És nem hittem volna. Te sem? Akkor jó.
És időközben gimis lettem. Bár ezt előre is sejtettem, de akkor is... Még visszaolvasva a régi bejegyzéseket... Hát huhh... Például, arra (is) gondolok, hogy valamelyik nap a Zolyi tevés naplóját olvasgattam. És volt egy időszak, amikor mindig "Bogizott". És erre emlékszek, és annyira jó volt (Anyuzás, meg GR XD)
Meg, akár ebben a naplóban visszaolvasni. Nem vágok neki, mert hosszú lenne, és tuti sírnék. Telik az idő, nagyon gyorsan... Egyre gyorsabban. Már 15 éves vagyok, és... Nem akarok. Vissza akarok menni. Pár évet.
"Amíg él el nem felejti, hogy a múltet ki nem tépheti szívéből..."
Egyébként ma voltunk anyuval pesten, fogdokinál. Kegyetlen volt, ennyit vonatozni, a kb semmiért. De bementünk a Westendbe, és taliztunk a Timivel, és az jóó volt. Azt mondta, most már tényleg eljön majd hozzánk, és az tök jóó lesz. Annyira hiányzik :(
Ja, és közeleg a NyÁr(#)(#) Annyira király lesz, megint SuMmEr(L) SuNsHiNe(L) hosszú esti séták az utcákon vagy az erdőben a barátokkal, holiday, no suli, BaLaToN(L) ééss...... ANNYIRA JÓ LESZ!!!!! Úgy várom már :)

Nah, asszem mostanra ennyi elég. / (L)Kurt Cobain(L) emlékére :( /
Bye: Bogcsiííh :)=) and the sunshine :P;)(#)^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat