Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
C'est la vie!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
C'est la vie!

Hali!
Hát, asszem nem volt jó ötlet ez a new school new life dolog... Mert nem jött be. Az előző bejegyzésben írtam, hogy nem lesz jó az új suli... Hogy én ennyire előrelátó vagyok? Szar a suli, utálom már most, és nincsenek barátaim!!!!! Ennyit erről... :(:(:(:(
A másik pedig, hogy Anita meg a Betti összevesztek, és asszem a Betti rám is haragszik, és egyébként is van valami baja, de nem mondja el mi, sőt nem is beszél velem/velünk... Tehát a mai nap totál káosz volt, és ez ahogy látom, egyre rosszabb lesz.... Minden egyre rosszabb lesz, én vissza akarok menni!!! Annyira szomorú voltam az előző négy évben mindig, most meg ez a négy év hiányzik, de rohaatul! ÉS hiányzik még a legjobb barátnőm is... Rohattul hiányzik a régi Betti!!! :(:(:(:( Most valahogy annyira szar a kedvem, semmihez nincs kedvem, csak egész délután sírok. Annyira nem jó!
Basszus, hogy vártam már az új sulit, mostmeg...?? Ez így nem ér! Miért nincs nekem szerencsém??? Történtjen valami, mert mindjárt megőrülök!!!! Ez kééészz..... Meghalok, ennyi, végem!
De végülis, mint a címben írtam: C'est la vie, azaz: Ilyen az élet! magyarul szívtam, ezvan, eztkell szeretni, éljem túl! Kackac, na ma se vagyok humoromnál.... Milyen humoromnál, alapból nincs humorom, akkormeg mit akarok?? Áh, kééééssszzz.... Nekem ez igy nem megy!
TÖRTÉNJEN VALAMI MERT MEGŐRÜLÖK!!!

Nyáron a táborban írtam egy sms-t a Vikinek, hogy történjen valami, mert megőrülök, és utána összevesztünk Nitával. Csak pár óráig tartott, de akkor is. Tehát nem jó ha azt irom hogy történjen valami, de akkor is legalább történt valami!

Nem tetszik a suli, egy csomót kell tanulnom (főleg angolt, amit alapból utálok), nincsenek barátaim az új osztályomban, és még a régi barátaimat is elveszítem! Mi jöhet még?????

Ha ez az egész em oldódik meg szerdáig, öngyilkos leszek..... :(:(:(:(

By: Gika, aki most inkább lenne megin Bea, csak kapja vissza a régi Bettijét :(:(:(:(:(:(:(:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat