Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Sulilátogatás!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Sulilátogatás!

Hali!
Ma... voltam... Cegléden... a... gimiben... sulit... látogatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naggyon jó volt! Találkoztam sok ismerőssel!
Először két órán át voltak ilyen hülye tájékoztató előadások, azt végig hallgattunk. Aztán be lehetett menni órára. A Daniékhoz akartam, de a tanci aszonta nem volt kiirva hogy be lehet menni, szal elküldött minket a pi***ba. Mind1, helyette bementünk egy matekórára, amit a Sára apja tartott. Sztem tök jófej, nemtudom mit nem bír rajta a Dani. Mind1. Aztán volt egy szünet, ami elég hosszúnak tűnt. Először megnéztem a papírt hogy hova lehet bemenni. Eldöntöttem, hogy a Donciékhoz megyek be vagyis 9/c. Aztán megnéztem hol a terem. Ott voltam egy kicsit, beszéltem a Tusival is. Aztán visszamentem a papírhoz, és ott voltak ilyen bazinagy 12.esek. És elkezdtél mondogatni nekem, hogy mennyek be hozzájuk órára, merthogy tök jó lesz meg minden. Szal ott elkezdtek beszélni hozzám. Vicces volt. Aztmondtam nekik, hogy meggondolom. De végül Líviékhez (9/c) mentem. De előtte még beszélgettem egy csomót Hipóval. Az is jó volt. Aztán az óra, egész jó volt, aztán meg mentünk haza... (Az is jó volt:))
Találkoztam sok ismerőssel. Pl. a 9/c-ben ott volt a Donci, Lívi, P.Bogi, stb... Meg alapból láttam sok ismerős arcot.
Ma délután se tanultam semmit, nincs kész az angol házim, mert nem kértem el. Nembaj, nem nagyon érdekel. Remélem nem ad egyest a tanár... :S:S:SPedig nagyon szeret egyeseket osztogatni... Főleg ha nincs kész vkinek a házija..
Mind1, jó volt a mai napom... : )))

Holnap újjult erővel ismét ittleszek!
Bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat