Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Rémálom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Rémálom

2008. január 19.

Hali! Már 19 napja 2008 van, és eddig nem telt túl jól az év. Egyre kevésbé találom a helyem, az a bizonyos ember is megint visszazuhant a depresszióba, és olyanokat tesz, mondd, amiket nem kéne, ráadásul még a fogadást is elveszítettem.
Nem tudom, emlékszel-e még arra a fogadásra, amit az első sulis héten, szeptemberben kötöttünk Nitával. Nem írom le, mi volt a fogadás, és mibel fogadtunk, a lényeg: Vesztettem. Valószínűleg ennek a fogadásnak még lesz visszhangja, és bajok is lehetnek belőle. De hát nem is mi lennénk, ha már az első évben nem hívtuk volna fel a figyelmet magunkra.
Az osztályom. Mostanában kevesebbet (szinte alig!) beszélgetünk ZK-val és Beával. Ők most jól elvannak a Francival - legalábbis én így érzem. Engem, mintha el is felejtettek volna. Kriszti és Niki még mindig rendesek, kedvesek és lehet velük hülyülni, őket nagyon szeretem, bár egyik nap kicsit úgy éreztem, mintha ők meg inkább a Bettiéket szeretnék, és nem engem. Ez azért fájó dolog, de hát ez van. Őket imádom (L):)
Mostanában sokat beszélgetek Gabcííííí-val, és amikor nem nyomul annyira egész jófej. És még van egy ember, akit említenék, de őt nevezzük csak... mondjuuuk... L-nek :P Ez nem tudom hogy jött, de azért irtam így, hogy senki ne tudja kiről van szó. Tehát ő nagyon rendes, és nagyon birom, meg minden ami szép és jó, csak valamiért ezt ő nem veszi észre. Majd kialakul.
BABZS. Kezdjük hátulról. Zsani, hát ő... csak úgy írok róla, hogy tudom, hogy ő olvashatja. Szal semmi rosszat :P De mivel ez napló, hazudni se fogok. Egoiste csámpás szőke (nem kurva, mert az azért mégsem, de...) csaj. Birom, meg szeretem, meg minden, de... Az egója nem is a kétszeresére, rögtön a háromszorosára nőtt, és olyanokat mondd, úgy viselkedik, hogy ezzel (tesóm szavaival élve XD) felbassza az agyam. Ez van, majd kinövi.
A köv én lennék, azt inkább kihagyom XD
Anita, hát ő olyan, mint régen. Szépen, jól elvannak a Robival, de ki tudja meddig?! Nem jó ez neki így, de majd alakulnak a dolgok, változni fog. Négyünk közül talán ő változott legkevesebbet?! nemtom...
Betti, hát ő... Nem tudom, nagyon megváltozott, meg úgy minden, azt nem is említem ami még ősszel volt... mondjuk nehezen, tisztára mintha amnéziám lenne, semmire nem emlékszek onnan hogy Szeptember, október november... totál amnézia. De azért :):):):):) Most minden HAPPY :D:D Mint Lilyék sárkánya, lol :D

Tehát, tegnap vége lett a félévnek, én pedig elveszítettem a fogadást. Most van 19-e, és nemsokára Zolyinak elsz szülinapja (22-én), aztán szombaton (egy hét múlva, jajj szegények :S) felvételi.

Kiváncsi vagyok, mit hoz a jövő.

Jájj, de érzelmes lett XDXDXD :D

Puszaaaaa: Bogcsííííh



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat