Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
a szombat, a vasárnap és a hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
a szombat, a vasárnap és a hétfő

2007. február 5.

Hali mindenkinek! A szombati napomat szeretném röviden leírni, meg a többit is. Tehát szombat:
Anita jött értem fél kettőkor. Mentünk a Zsaniékhoz. Annyi fújt a szél, hogy nagyon, de azért épen és egészségesen odaértünk. Előszőr nem tudtuk melyik a ház, aztán megcsörgettük a Zsanit ő meg kijött. A Szofi tök ari volt, de téleg. Bementünk a Zsaniékhoz, és a Zsani közölte velünk, hogy a Betti késik. Ettünk, ittunk, stb... Megjött a Betti, hozta a Kör1-et is, hogy azt nézzük majd meg. Ittunk light kólát, és a Betti meg evett rá mentos-t is. Előszőr volt egy kis para, hogy talán felrobbanunk, de aztán a későbbiekben mindenki evett mentos-t a kólára. De ne rohanjunk ennyire előre. Zsani összeveszett az Encsivel, ki kellett békíteni őket, meg minden. Aztán lementünk, és filmet nézünk (milyen meglepő). Szal ment a film, mi meg ettünk. Az is menőő volt (egyszer ebből, egyszer ebből Anita :D:D). A Bettivel mi a földön feküdtünk, az tök menőő volt, közbe ettük a popcorn-t, ittuk a light kólát, és ettük rá a mentos-t. Még mielőtt vége lett volna a filmnek be kellett menni a számítógéphez, hogy ott nézzük meg a végét. Tehátott néztük, a sötétben. Elkezdett csörögni a telefonom. Mentem, hogy felveszem. De a Zsani kölökte a kezemből. Pedig lehet azt mondták volna, hogy: Hét nap. (Áh, igazából csak a Betti volt) Aztán még (amikor vége lett a filmnek) felmentünk a Zsani szobájába, és beszélgettünk, meg hülyültünk.
Megdumáltuk, hogy mi is csinálni fogunk egy horrorfilmet. Már a lényege meg is van. Jah, és a Betti az ikertesóm. Vagyis csak a filmben azikertesóm, amúgy meg csak a nővérem.
Nagyon jó volt a szombat, gondolom ti még soha nem ettetek ennyi mindent egy délután alatt: kóla, chips, mentos, mexicorn, popcorn, melegszendvics. És még volt valami, de most nem jut eszembe.

A tegnapi (vasárnap) napon nem volt semmi.

MA: Anita beteg, nem volt suliba. Tudjátok mi van ilyenkor. Bettit és Bogit összezárják. Júúúúújj!!!! Gondolom el tudjátok képzelni. Leginkább az új horrorfilünket beszéltük át. A film lényegében: Megidézünk egy szellemet (ez lesz a bátyám xD nah, már most horror :D), mi öten, és a szellem meg meg akar ölni minket, hogy örökre ittmaradhasson, de mi meg vissza akarjuk küldeni, mert a szellem meg gyilkolászik. Szal ennyi a lényege. Mi öten leszünk: Anita (ő egy okoskodó csaj lesz), Zsani (ő olyan, mint egyébként is) Encsi (ő a legkisebb, tehát a főszereplő xD), Bogi és Betti (mi ikrek leszünk, és amúgy meg vásárlásmániás kis ribancok). Lesz még a bátyám, ő lesz a főgonosz, meg pár mellékszereplő (pl. sok hülye fiú akik szerelmesek lesznek belén, vagyis Bogiba és Bettibe xD) A végén persze Encsi küldi vissza a bátyámat. Azért ő, mert: 1. ő a főszereplő; 2. Anita és a Zsani meghalnak; 3. Nekem és a Bettinek manikűröshöz kell mennünk xD. Tehát ezért ő. Még ki kell dolgozni a részleteket, de szombaton elkezdjük forgatni az első jelenetet, itt nálunk! Nah, szal a napunk ebből állt. Meg még abból is, hogy amilyen lesz a karakterünk a filmben, olyanok legyünk most is. Tehát gyakoroltuk a karaktert, ami abból áll, hogy fél percenként összenéztük, és valamilyikünk megkérdezte: Te is arra gondolsz amire én? és elkezdünk röhögni. Meg sokszor mondjuk, még erre azt (de egyszerre), hogy: Megyünk shoppingolni! Tehát tök menőő. Jók vagyunk.
Tehát már azt is tudja a kedves olvasó, hogy milyen az, ha nincs az Anita suliba.
A mai naphoz tartozik még valami. Lett volna ilyen sulirádiós megbeszélés, amire nekünk is kellett menni, mert a tanárnő megkért minket. Viviék nem maradtak, mer bénák, de mi összehoztunk a tanárnővel péntekre egy jó műsort. (Tehát nem gyilkoltak le minket! ÉJJEN!!!) Ez nagyon menőő lesz, mert megin csinolunk felmérést is. Meg lesz riport is. Teháááát... LoL :D

Azthiszem ennyi az elmúlt három nap röviden. Legyetek jók, és persze boldogok. (Laura ha nem gyógyulsz meg péntekig, megöllek!!!)

Bye : )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat