Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-02-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-02-01

Sziasztok!
Tehát, már csütörtök van. A mai nap naggggyon jóó volt. De komolyan. Annyit nevettünk, meg hülyültünk. Betti hozott szőlőcukrot, és kicsinykét hiperaktívak lettünk tőle. Vagyis én meg a Betti. A fiúk meg felszívták az orrukon (Atus meg csak dobálta a hajunkba... Azért láccik az értelmi színvonal). Ez volt tehát a földrajz óra, aztán volt még egy nyelvtan (TZ-t írtunk), és egy informatika. Tehát jó hangulat volt, de naggyon. Délután meg mentünk drámára Anitával. Ott meg (vagyis a Műv.Házban) voltak ilyen ceglédi nagyon jófej emberkék, és valami darabot próbáltak, amit holnap fognak eljátszani. Mi meg persze megnéztük a próbájukat. Aztán meg persze Anitával megdumáltuk, hogy voltak helyes srácok is. Például a piros pólós. Nah, az naggyon helyes volt. : )
Jah meg még drámára ahogy mentünk bementünk a boltba, és vettük csipszet meg kólát. Pedig Betti megmondta Anitának, hogy ne adjon nekem kólát, de aztán ittunk kólát. Betti nem volt ott, szal. Anita meg erre azt mondta a Bettinek, hogy akkor a nem csak nuku kóla, hanem nuku Betti is. De az nemjóó. Igy se lesz Betti holnap. BETTIHIÁNYOM LESSZ!

Jah, amúgy ez egy nagyon jó nap volt, pedig kaptam egy hármast (kémiából), meg írtunk matek dogát meg nyelvtan tz-t. De azért....

Anitával meg még megbeszéltük, hogy szülinapomkor valami nagyon jó lesz. Szóval talán felmegyünk Ceglédre, aztán meg a Bettiék ott is alszanak nálunk. De akkor hogy hívom meg a Nikit? Nah,ez majd még kiderül.

Szombaton megyünk a Zsaniékhoz. Tök jóó lesz. Elvileg Betti hozza a Sikoly1-et. És azt meg fogjuk nézni. Meg light kólába rakunk mentost, és megnézzük mekkorát robban. Tehát (röviden és tömören) jól fogunk szórakozni. Elleszünk. Hülyülünk. Stb...

Nah, majd máskor még irok. Bye

Bogcsi $$$$$$$$



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat