Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-08-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-08-31

Helló!
Nah, most el lettek olvasva a régebbi bejegyzések. Állati jók! Bár van ami már annyira nincs, hogy (pl:szeretlek Ádám!) és ettől hányingerem lesz.
Nah, akkor... hol is tartottam? Ja, igen. Ma van 2006 augusztus 31 csütörtök. A mai napom egésznapos semmittevéssel töltöttem. Ami azért elég jól megy nekem : ). Tehát, holnap van szeptember elseje, vagyis holnap kéne elkezdődnie az iskolának. De mivel a holnapi nap péntek, ezért nekünk holnap még nem kezdődik el a suli, hanem majd csak hétfőm. (amugy most pont évnyitó lenne, de igy szerencsére majd csak vasárnap lesz..:D) Tegnap voltam a könyveimért, amik kívülről pontosan ugyanolyanok, mint a tavalyiak, kivéve azt, hogy egy nagy nyolcas van az elején, és nem egy nagy hetes. Tehát: halál unalmasak. De azért térjünk vissza a tegnapra.Szóval, Anita csörgött, hogy ottvannak a suli előtt. Elindultam. A sarkon ottvolt három "hetedikes" (ha én má nyolcadikos vaok akkor ők hetedikesek). Asszem a Bence, a Zolyika, meg a Zsolti (szomszédom) voltak azok. Köszöntem, köszöntek. Mentem tovább, és a suli előtt - míly meglepő - ottvoltak Anitáék. Azaz: Anita, Betti, és Szilvi (alias Betti anyukája). Bementünk. Naon meglepődtem: Az ajtók kívülről ilyen élénknarancssárga-rózsaszínűek voltak. Vagyis enek a két színnek a keveréke. Basszus, azé ez kicsit durva : ). Nah, mind1, bementünk a könytárba, megszereztük a könyveket, és a Szilvi hazahozott kocsival. Akkor a három fiu (most a Lővi volt a Bence helyett) ott álltak a zsoltiék kapuja előtt. És valamit mondtak nekem: nem hallottam mit. Bejöttem, és megnéztem milyenek a könyveim: rohatt jók :D woooow alias KURVASZAROK! Mármint a könyvek.
WoW, megint regényt írok, és ezt se olvassa el - gondolom - senki. De nembaj, szeressünk írnii! Tehát, visszatérve a tegnapra :D: Ez vette el a napom főbb részét, de nem mulasztottam el megnézni a sorozatokat (Édes élet olasz módra, Lisa csak egy van, Pasific Blue, Ed, Jóban rosszban) És - természetesen közben neteztem.
Nem mulasztom el leirni, hogy egész nap MSN ezek, és hogy bárki nyugottan felvehet az MSN-jére, nem harapom le a fejét. Max megrugdosom, de nyugi: meg lehet szokni. Kérdezzétek csak meg a kis "hetedikeseket" :DDDD
woooooooooooooooooooooooow
nah, MSN: laszlobogi@freemail.hu

További szép napot mindenkinek!
Bye: Bogcsi : ) (Bodzsyyy, igaz Gabcsi /hugi/?)
Puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat