Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Beteg

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Beteg

Szijasztok!
Ma van december 5-e. Igen, téleg dec5 van.
Egész nap azon gondolkoztam mit kéne beírom ide. Sokszor nekifutottam a mai napon, de nem tuttam leírni semmit. Itt az idő.
Nah szal, mint már tudjátok, beteg vagyok. Smi azt jelenti, hogy: fáj a torkocskám, köhögök, trüsszögök, folyik az orrom, és néha-néha lázam is van.
Hétfőn voltam a doktor néninél, aszonta menyjek vissza szerdán.Addig meg NO suli. Nem mondanám, hogy örülök ennek. Holnap mehetek vissza a dokihoz :S:S
De nembaj. Ma volt a suliban az osztályunknak ajándékozás mikulásra, és nekem is oda kellett volna adnom a Bencsiknek az ajándékot, de hát nem voltam, ezért elküldtem az ajándékot az Anitával. Este meg az én ajándékomat elhozta a Zsani.
A mai napom: Reggel amikor felkeltem, leültem a gép elé. Gépeztem, közben pedig megmértem a lázam. 37.8 Egész jó. Beszélgettem a Jucival, merhogy ő is beteg, aztán olvastam HP-t. Közben megin megmértem a lázam, akkor már felment 38 fok fölé. Szedtem be gyógyszert. Aztán később megnéztem a Star Wars2-t. Hazajött anyu, de el is ment. Közbe vége lett a filmnek, még mindig szarul voltam. Gépeztem egy kicsit, meg szenvedtem még egy kicsit. Anyu megin hazajött, eggyütt megnéztük a Star Wars4-et, az anyu kedvenc filmje. Aztán kajáztam. A többire már nem emlékszem.
Most este meg már meg is jött a Mikulás, és kaptunk egy rakat édességet :D
És asszem mára ennyit írok csak, holnap is egész nap az aznapi bejegyzésen fogok gondolkodni, legalábbis sztem. Tennap kicsit hamar elintéztem, de akkor naon szarul voltam.
Nha menek. BYE

Cijóó : )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat