Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-06-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-06-05

Halii ^^

Most nem is gondolnátok, de nagyon boldog vagyok. Bár már csak 8 tanítási nap, de ez van. Kicsit szomorú, hogy elballagunk. Szinte még csak most kezdődött. Ez a négy év. De, most olyan boldog vagyok! A uccsó napokat kiélvezem, de nagyon. Mert hát a kicsik naggyon fognak hiányozni. Meg a Zolyi, Dezsóó, Rihi, Gabcsiééék, B-sek, C-sek, D-sek :):):) Meg úgy alapból minden, mindenki... Az egész. ÉS most ezt élvezzük ki az uccsó napokban. Meg a pasunkat. :) Hogy még a miénk. Pár napig :):)
Meg hiányozni fognak a B.A.B. partyk is :(:( De azért remélem tartunk bab partikat!!! Nhajóó, babzs. Csak, hogy Zsanie-t se hagyjuk ki :)
Ez az év nagyon hamar eltelt... El se hiszem, már június van!!! El se hiszem!!!! Basszus... Nem akarok elballagni, nem akarok! És igen, félek a változástól... És ez az egész... hororrisztikus.... Majd meglátjuk, azért remélem jó lesz :)

Ma voltam Cegléden, az alsós oszimnál (Bogival, Gergővel, Attilával és anyuval). Mikor vártuk a Bogiékat az állomáson (vagyis a buszt :P), taliztam a Levivel :):) Mmint Danicskó Levi :D:D És olyan jó volt dumálni vele... Legjobb haveeeeer. Gyakrabban kéne beszélni vele. De téleg. Ő is hiányzik. ÉS már 4 éve egyfolytában hiányzik, és még csak most fogom fel :( Nha mind1. Változás. Igaz, Betsy??? Nha mind1, voltunk Cegléden, és olyan ariiii a PEtikeee!!! Imádom azt a kisgyereket! De télleg. Jhááááj... :D:):):)

Holnap írunk matek év végit. Nem naon izgat. Jha és még csütörtökön felelek kémiából az ötösér. Azt majd holnap megtanulom, nem gáááááz. Őőőő.... hát asszem most enji.
Rohattjó kedv forevőőőőőr. Kiselőadás a HP-ből forevőőőőőr. Jajj, de fog hiányozni... még a Jónás is :P

By: Bogcsiiiiiiiiiiiii (L) ·· :$ :& :):):):)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat