Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-07-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-07-07

Hali

Annyira rég írtam ide, hogy nagyon :D Egyébként meg az utolsó bejegyzést semmisnek tekintem.
Mert, amikor azt írtam, június 18-án hétfőn, épp túl voltam az "első randi"n. De időközben rájöttem, hogy az összes pasi szemét, és nem érdemlik meg, hogy bízzak bennünk. Tehát, mikor az utolsó bejegyzést írtam, vagyis annak a hétnek a vége felé, pénteken, elutaztunk Bulgáriába, nyaralni. A fiú azt mondta, ha hazajövök is szeretni fog, és semmi nem fog változni. Hát, mikot hazajöttem nem így történt. Először napokig semmit nem tudtam róla, aztán július 4-én szerdán, a Dani születése napján, a fiú kishugocskája megkérdezte, hogy összevesztem-e a tesójával, mert, hogy le vagyok tiltva... Nah, itt sokkot kaptam.

Azóta folyamatosan elcseszem az életem. Nem tudok mit csinálni. Változni akarok! Mert ez így nem jó.

Egyébként, a Bulgáriai nyaralásról részletesebben. Annyira jó volt, hogy azt elmondani se lehet! Megismertünk egy srácot, Gergőt. Nagyon jófej a gyerek, máramennyire. Egy csomó minden történt. Címszavakban:
- kulcs
- hajónapló
- telihold fénye, tenger
- vödör, szívószál
meg még elég sok dolog, de leírni nincs erőm.

Igen, ki vagyok borulva, de erről ennyit. Én rontottam el... vagy nem? Tehetek én róla? Vagy akkor most... mi is van? Azt írta szeret. Vagyis, idézem: "Téged téleg igazán szeretlek" és erre én megkérdeztem tőle, hogy eddig az összes barátnőjének ezt mondta-e... amire az volt a válasz, hogy nem, egyiknek sem, még a nikinek sem... ezt is hazutta?? De miért? És utána miért nem mondta, hogy már vége, ennyi volt? Legalább meg tudnám mondani neki, hogy sajnálom, hogy... :(:(:(
És jövőhéten tábor. Örüljek.. vagy ne? Ott lesz Ő is. Meg valaki más, akivel elvileg hároméjeles kalandom lesz a táborban. De ettől semmit ne várjak, ezért is nem vagyok biztos a dolgomban... Meg úgy semmiben. Mi lesz ebből??

...eddig mindenki szerelmes volt, mostmindenki csalódik...
... ez az élet?...
...fáj...

Nah megyek, segíteni anyunak sütni, a táborra... igen, az a finom süti!!! :D:D:D:D

By: (a szomorú, csalódott...) Bogcsi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat