Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
Megin szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
Megin szerda

Sziasztok!
Megint szerda van ami azt jelenti hogy pontosan egy hete irtam ide. Nah szóval a mai nap. Anita nem jött suliba. Először volt egy uncsi technikánk, aztán tesi, aztán angolon a Bettyék is velünk voltak, amugy dogát irtunk. Aztán egészségtan, az is uncsi. Aztán töri, sokat irtunk a füzetbe. Utána hatodik óra emeltangol. Az uncsi volt, meg utálom is meg ilyenek... Mind1. Aztán jöttem haza, a suli előtt az Edit a Dóri a Merci meg a Heni közös képeket csinoltak, és nézték hogy megy-e arra valaki akivel lehet közös képet csinolni. Szal csináltak velem is :P Vagyis az Edit emg a Dóri meg a Merci. Ez jó volt... Aztán hazajöttem és most itt ülök.
Tegnap is irtam ide, csak valahogy nemtom, mi lett vele.... Túlélem :p
Tegnap este naggyon uncsi volt, a mai nap is, de azért egész jó volt. Mit kéne még irni?? Ma még tanulnom kéne, meg persze gépezni is. Nem megyek matek felksézítőre mert nincs kedvem. Ez van ezt kell szeretni ilyen az élet.
Anita aztmondta hogy majd felhív, remélem is! ŐŐŐŐőőőőő.........................................
Izéééééé........
Jah igen! Pénteken megin lenne olyan naggyon menő tűzgyújtás a suliban,d e én nem tok menni mert megyek Ceglédre a volt osztályommal a volt osztályfőnökömhöz. (Szal megyünk Takács Petikézeh :P:P Már egy éves!!!) Azt már nagyon várom nagyon jó lesz reméem. Csak azt sajnálom hogy nem tudok menni a tűzgyújtásra... Nembaj.
Holnap meg megyek drámára, és mondom majd a Kristófkának (harmadikos), hogy naggyon szeretem!!!! És ezzel az őrületbe kergetem. De nembaj :P
Nah, most nem jut eszembe más, majd még irok!

Öcsikém, köszi a karperecet, majd jövőhéten visszadom! :P

Bye: Bogcsi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat