Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
May

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
May

Szép május :):)
Imádom a májust, ilyenkor rügyeznek a fák, illatoznak a virágok, meg minden ami szép és jó. És tavasz van ami a szerelem időszaka :):P Ez nálam is teljesen igaz.
Viszont már nagyon várom a júniust, amikor is elkezdődik a nyári szünet és végre vége lesz a sulinaaaak. Még sok jó dolog fog történni addig, természetesen.
Jelenleg éppen érettségi szünet van, és itthon döglünk egész nap. Mármint, tegnap meg ma meg holnap. Ma pl bementünk a régi sulinba és ott randomkodtunk :D Tegnap meg drámán voltunk. Sajnos kicsit meg vok fázva de nem akarom hogy ez elrontsa a szünetem, nem akarok itthon ülni egész nap. Ehh... lehet hogy túl sok a szabadidőm? XD
Még májusban sok minden fog történni, többek között vasárnap lesz az anyu meg a vicky szülinapja (ma pedig egy nagyon aranyos teveclubos srác szülinapja van <3<3), aztán jövőhéten kedden dráma előadás lesz ami tök jóó lesz :D aztán szombaton is drámázunk, mármint fellépés, asszem.. aztán meg nemtom de május vége megosztálykirándulás, amihez semmi kedvem nincs. viszont muszáj menni... de s.zar xD nhade ez van.

<3<3<3<3<3<3 most tök happy lettem, hogy kaptam levelet valakitől itt ttc-n :P pedig nemszabadna örülnöm ilyeneknek... viszont... nah, hát, csajból vagyok vagy mi XD :D:P

puszcsy luwcsy szercsy (L):P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat