Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2008-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2008-03-17

2008. március 17.

Sunshine and rainbow =)
Még egy nap... még egy napig vagyok 14 éves, aztán... 15 leszek. Emlékeztek még a tavalyi szülinapomra? Én igen, teljesen, tisztán, minden percre részletesen.
Egy éve ilyenkor épp hatalmas party volt. Itt volt az Anita, a Betti, a Zsanie, a Kuzin, a Teve és a Róka... Vagyis délután a Tevével meg a Rókával sétáltunk, este behívtuk őket megenni a tortát. Aztán kikisértük őket az állomásra. Az egész napra emlékszek, tisztán, részletesen, minden egyes percére. És most, egy évvel később, az egész már csak egy szép emlék. És mégis: Annyira jó. Mert boldog vagyok. Mi változott azóta? rengeteg dolog. Csak, hogy a legrészletesebbeket említsük (nem pont a változások).
1. és legfontosabb: Még mindig az Anita és a Betti a legjobb barátnőim, ők az életem értelmei. Meg persze a Zsanie és a Kuzin. Ők négyen, és ez örök marad. Örökre.
2. Szereztem egy csomó új barátot, és ez kárpótolja a régieket. Például a Kriszti, a Zizzy, az Adri, a Zk, a Niki... és még sokan mások.
3. Tavaly itt volt a Teve és a Róka, akikkel kb azóta nem is beszélgettünk. Na, és idé nkik lesznek itt? Én, Betti, Nita, Zsanie, Vicky, Kristu, Zizzyke, Adrienn, Dani, Donci... Nem jobb ez így?
3/b. Tavaly volt nekem a Teve, de nem voltam belé szerelmes, csak boldog voltam, meg jó volt vele beszélgetni, hülyülni. Most itt van nekem egy csomó ember, fiú, akikkel jóban vagyok és lehet velük hülyülni. És talán, a legfontosabb nem fogja elfelejteni a holnapi napot..
4. Más lett a sulim, de sokkal jobb ez így. Sokkal.
5. több nem jut eszembe... :P

21-n lesz partym... Már föntebb felsoroltam, kik lesznek itt. Annyira készülök erre a bulira, és, ha rajtam múlik legalább olyan jó lesz, mint a tavalyi. Ha nem jobb. Kit érdekel, hogy tavaly itt volt a TEve meg a Róka? Idén itt leszek, én, és a legjobb barátok az egész világon. A barátság sokkal, de sokkal fontosabb. Szép volt, jó volt, de elég volt. Remek lesz. Holnap megszületek. 15 éves leszek, pedig még nem akarok. Mostanában letagadok mindig egy évet... ha valaki kérdezi, hogy mennyi elszek, mondom: 14 xD Nem érdekel, én még akarok élni, sokat.. sokat... sokat...
Este fennleszek sokáig... Elolvasom majd a levelemet is.. Annyira más lesz minden. Sokkal jobb. Hidd el.

Sunshine and rainbow ^^ That's all! (L)(^)(G)(#)

(L)L(L)O(L)V(L)E(L)(L)Y(L)O(L)U(L)!(L)

Bogcsi :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat