Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2006-08-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2006-08-16

Hell,
Ma naagyon hosszú nap volt! Az unokatesómékkal elindultunk egy "kisebb" sétára. Vagyis: Mikebuda-Ceglédbercel gyalog! Ja, meg a visszaút. Csak most meg nem tok ráállni a rábamra... Imádom a nyárnak ezt a részét! Vagyis amikor az unokatesómék a mamánknál nyaralnak. Mert ilyenkor néha eljönnek hozzánk, és mi is gyakran megyünk a mamánkhoz. (A mamánk Mikebudán lakik!) Holnap például ők jönnek hozzánk, grillezésre. Ja, meg a próbára. Vagyis a bátyám, meg az egyik unokatesóm alapítottak egy rock-punk együttest, és holnap lesz annak is próba. Hozzák a dobot is meg minden. A hangfalakat (ami kb akkorák mint én :P), már régebben elhozták, meg az erősítőt is. Nah, mind1. Szóval holnap próba. Jó lesz a holnapi nap, meg a mai is jó volt. Ha lábra tudnék álni, akkor még jobb lenne. :D:D:D
Mit kéne még írni? Jah, kb egy év óta elöször kaptam egy levelet, teveclubon. Csak mert szavaztam valakinek az adatlapjára...:P Miféle dolgok vannak!
Kéne írni valami jó számot. Csak ne tudom hogy fogjak hozzá. Meg szerezni kéne kottákat (zongora), mert ha idén már nem fogok járni, nem is lesznek kottáim :S. Mind1, majd szedek a netről, mint a gitárkottáknál. Vagy guitar pro-n írok valami jó számot, amibe van zongora meg gitár, és a Danival (bátyám) összerakjuk. Imádom a zenét! De azért kéne valami ütős szám is.
Uhh... remélem holnap megint átjön minimum egy szomszéd! De most rekordot kéne dönteni. Ugyis pár napja békültem ki a "hülye szomszédom"-mal. Eddig utáltuk egymást, de lett egy közös haverunk és ki kellett békülni.
Megin túl sokat dumálok, szóljatok rám, ha idegesít. (Bár uccse olvassa el senki)

Mára ennyi...

BYE: Gikaaaaaaa (megin leirjam? najó... Bogi, Gika, Bogcsi, Bodzsyyy, 'B' betű, beképzelt<--- ezt ugy birom!) (Az MSN em: laszlobogi@freemail.hu)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat