Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bodzácska naplója


ALVIN ÉS A MOKUSOK [195386 AL], gazdája Bodzácska
2007-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/195386
2007-01-24

Hali!
Köszöntöm a kedves olvasót tevécském naplójában. Azért szántam rá magam az írásra, mert úgy éreztem, most van ihlet. (Remélem Zoli ebbe már nem szól bele...)
Tehát az elsúlt napok eseményei:
Első, és legfontosabb: Beteg lettem.
Második, de azért nagyon fontos: Myvipen levelezek alsós legjobb haverommal a Krisztiánnal. Ez nagyon jó dolog, meg minden... Meg már nagyon hiányzik, rég találkoztam vele.
Harmadik dolog: Anitáék ittvoltak tegnap, és máris jobban lettem.
Negyedik: Az osztálytársaink megin bebizonyították, hogy mennyire szeretnek minket. Bár én nem voltam ott, és nem is nagyon tudom, hogy hogy volt, meg, hogy mi volt, de elsőkézből tudom.
A negyedik dologhoz hozzáfűznivaló: Az, hogy elsőkézből tudom, az azt jelenti, hogy ma itt volt a Zsani, és ő mesélte. Az egész dolog annyi volt, hogy a Kitty írt egy barátságfüzetet, és odaadta a Zsaninak is. Rá volt írva az elejére, hogy: Csak a legjobb barátaimnak adom oda, szóval nyugodtan beleírhatod az útálos kérdéshez a Betty, Bogit, Anitát, Zsanit. (Nem pont igy volt irva, de nem tudom szó szerint) És... ezek után még odaadta a Zsaninak! Hát ez kész, ez a csaj... Jah, meg a Zsani még azt is mesélte, hogy egy csomó ember tényleg beírt minket oda! (Mármint volt egy kérdés, hogy: Kit utálsz a legjobban? vagy valami ilyesmi) Tehát ez eléggé érdekes.

Másik dolog, amiről írni szerettem volna, az a tevém fejlődése. Még emlékszem arra a szent napra, amikor megszületett ez a kis jószág. És azóta már nagyon sok mindenen ment keresztül. Még arra is emlékszek, amikor kitaláltam neki ezt a nagyon fantáziadús nevet. Mert tényleg nagyon fantáziadús a neve!

Tegnap (vagy tegnap előtt?) olvastam kedvenc történetem (Lily Evans naplója), és volt benne egy szó, ami nagyon tetszett: karakterisztikus

Tegnap még, amikor Anita meg a Betti itt voltak, szóba került, hogy a nyáron (augusztus 11) elmegyünk majd sátorozni, valószínűleg a Bettiékhez, de ez még nem biztos. Akkor lesz valami nagy csillaghullás, vagy mi. Meg hát augusztusban három nagy esemény is van, amit meg kell ünnepelnünk. (Anita szülinapja, Betti névnapja, Én névnapom)

Még egy dolog, amit még az elején említettem, azthiszem a kettes számú fontos dolog, hogy egy régi haverommal levelezek. Mivel ő volt negyedikig a legjobb haverom (najóó, nem a legjobb, mivel ott voltak még a többiek is: Zóra, Vivi, Levi, Bogi, Anett, stb...). De persze örülök, mert nagyon hiányzik. Mint, ahogy a többiek is. Zórával múltkor beszéltem MSN-en, a Vivivel már nagyon rég beszéltem, a többiekkel szintén. Olyan furcsa visszagondolni rájuk. Egyszerűen hiányoznak. Minden, ami velük kapcsolatos. (Még a Zórával való veszekedések is...)

Tehát szombaton felvételi. Sok mindent jelent ez. Az anyu persze elrontja a kedvem, azt mondta, hogy nem megyünk majd el a kedvenc jáccóteremhez. Ez nem lehet igaz!!! De én akarok! Meg nem nézhetjük meg azt a helyet sem, ahol az a szegény galamb... Szóval tudod. Meg alapból NEM A BETTIVEL MEGYEK! ÉS AZ IS LEHET, HOGY AZ ANITÁVAL SE! AZT NEM ÉLEM TÚL.
Tehát a felvételivel járó jódekvem már el is lett rontva. Pedig olyan boldog voltam! Jah, de lehet, hogy felvételi után, meg megyünk Anitához. Ez azért jó...

Nah, mára ennyi, kb három hét, és újra irok ide valamit. (ennyi idő kell az ihlethez...)

Bye: Bodza



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat