Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
egyéniség...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
egyéniség...

Jó ideje nem írtam már. Voltam Máténál, csalódtam Mátéban, csalódtam Gáborban, kiszerettem Gáborból, felülvizsgáltam A Gyűrűk Ura-rajongókat a suliban, elmentem Loadstone-koncertre, megnéztem a hp4-et, sőt sajnálom, hogy Cinti beteg, szóval történt velem hideg is, meleg is. Feketelánggal visszazökkentünk beszélőviszonyba, de amit tett ellenem, azt soha, de soha nem fogom megbocsátani. És ez nem olyan eskü, amilyet ő szokott tenni. Rendszeresen összeveszünk, vagy legalábbis fölmegy a pumpánk ha beszélgetünk. Még mindig nem öntöttem a képébe a szemétségeit. Pedig nem ússza meg! Csak mindig elmenekül. Felőlem aztán halogathatja, én nem felejtem el.
Igazából nem tudom mit akarok írni. Mindig is az volt az én bazinagy bajom, hogy rohadtul egyenes és őszinte voltam, szépen megmondtam a véleményem mindenkinek. Most gyakorlom az önmegtartóztazást, bár az a sok liba a Parton már nagyon-nagyon irritál akik megfertőzték azt a jó társaságot, aki ott fenn volt... azért sem. Már néhányszor beszóltam a főlúdnak, de nem robbantok most ki vitát. Utálom hogy taszítom ezzel az embereket. Zsófi szerint (akivel kiélhetem minden büszke protestáns egómat, ugyanis a környezetemben csak őt érdeklik a különböző keresztyén teológiák) a heves magyarázataimmal és a vad gesztikulálásommal elsőre elriasztom az embereket. Aztán jobban megismernek és változik a véleményük, de elsőre negatív kisugárzásom van. És ez ellen nem tudok mit tenni! nem veszem észre mit csinálok máshogy mint a többiek, de mindenki azt mondja, hogy mindennek amit teszek van egy "Bogis kisugárzása". /az a Bogi az én vagyok/ Azt mondják örüljek neki. De ha tudnák mennyi bajom van ezzel!! Nem tudnak semlegesek lenni irántam! Vagy szeretnek, vagy utálnak az emberek és ez ellen is teljesen tehetetlen vagyok. Máté szavai járnak ilyenkor a fejemben, miszerint "bunkók mindig is voltak és lesznek, miattuk felhúznod magad baromság, ne engedd hogy néhány barom elbassza a kedved. Legalább emlékezni fognak rád, a sok felejthető emberre meg nem, és különben is lehet, hogy így sokan rájönnek majd milyen értelmes és értékes ember vagy! MERT AZ VAGY. És ne engedd hogy bárki mást mondjon!" -általában ez ad erőt. Végigpörgetem az agyamban és máris megjön az életkedvem. Nomeg az, hogy "Life is waiting for the ones who love to live, and it's not a secret."-mondta Tony Kakko, nagyon bölcsen. Csak néha mégis maga alá gyűr az elkeseredés, hogy különbözök a többi embertől és mindig is különbözni fogok, és sokak számára örökké elviselhetetlen leszek.
De most az osztályban mintha kifejezetten népszerű lennék! Imádom azt a társaságot! Talán egyedül Cint az akivel úgy feszültebb a viszonyom, de a többiek mintha kedvelnének. Remélem ez így marad... Bárcsak mindig ott lenne velem valaki aki oldalba rúg mielőtt kimondom a baromságaimat.:SS Gyakorlom majd az önmegtartóztatást, most is itt van egy halom liba a Parton, azu egyiküknek annyira beszólnék, hogy lerepülhetne a feje vagy legalábbis elgondolkodhatna magán, de most azért sem szólok be neki. Pedig nagyon böki a csőrömet.>:((
Áh mindegy liba liba! Nekem nem ilyen kis féleszű szárnyasokkal kell foglalkoznom.
Hanem a bazinagy Sonata-gyűjteményemmel, amit Mátétól kaptaam!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat