Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
excited

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
excited

Nah, jelentkezek, örültök?

6 nap. Mindjárt csak 5. Cirka 3 éve várok erre. És itt van az orrom előtt. Mostmár nagyon ki kell törnöm a nyakam, hogy ne mehessek... Naaagy, naaaagy álom.....

NIGHTWISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szóval értitek.:)

Egyébként... hogy Roviról is meséljek mert ezt kiköveteli a közvélemény, az a nagy büdös helyzet, hogy szinte ugyanúgy vagyunk, mint eddig. Laikus simán azt hinné, hogy járunk. De szakítottunk. Nem vagyunk együtt. Csak úgy tűnik. Hülény hangzik, tudom, de az a másik büdös helyzet, hogy ez így nekem tök jó.
Rendhagyó módon beszélnék a BS-ről... mert bizony nagyon belendültünk! 3 fellépés, egy rakás dícséret, egy rakás pénz, egy rakás ölünkbe pottyant ajánlat és lehetőség... ez történt. Meg egy ölünkbe pottyant Gödi.:D És minden nagyon jól megy. És szeretjük egymást. Volt egy kisebb kavarás Mátéapámmal, de nem csalódtam benne.:) Hogy lehet valakinek ilyen jó szíve????!
Egyébként marhára vágyok vissza Pestre. Valami változás, pörgés, izgalom... kell bőven, főleg ilyen hormontermelő időben. A francba, amint leérettségiztem, annyira el fogok zúzni Pestre, hogy azon fognak csodálkozni, hogy valaha Pécsett laktam! Nem azt mondom, hogy nem szeretem ezt a várost, mert szeretem, de mostmár valami újat akarok.
Gondolatok tömege, érzések, benyomások, erkölcs, hit és pletyka... rengeteg minden kering a fejemben. meg vagyok bolondulva.

Valami billentsen ki ebből az állóvízből!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat