Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
szépség és szörnyeteg

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
szépség és szörnyeteg

Most Feketeláng vagy kifene olyat írt rólam, hogy azt nem hagyhatom csak így szó nélkül mert bár rohadtul nincs közöm már hozzá, akkoris feldühített! Szerelmes kis mi vagyok, amit kicsillagozott? Mondjon el csak mindennek azért, mert nem értek egyet az ő sok összehordott hülyeségével amiket bölcsességnek szánt, meg azzal, hogy csak azokat fogadja el és mindenkit ki akar oktatni rá! És azért vagyok én olyan kis nagyon sok csillag, mert szerelmes vagyok? Igazán pofátlanság tőlem, mondhatom! Mindennél jobban vágytam arra, hogy valaki szeressen és én is szeressem őt, nem tudom, hogy képzelhetem ezt az arcátlanságot! Irigy kutya, bújjon a lyukba! Emlékszem még arra, hogy a szemembe mondta, hogy senki sem fontos neki, senki nem okoz örömet neki, engem is nagy ívben leszar, mert ő csak a szerelméért él. Akárhogy is, én ezt nem látom magamon. És hogy árnyéka vagyok önmagamnak? Én úgy fogalmaznék, hogy félreismertem őt és belefáradtam abba, hogy kikezdi a lelkemet az öngyilkos dumájával és visszaél a barátságommal. És már nem vagyok olyan türelmes vele miután kétszer elhitette velem hogy kinyírja magát miattam! A fene se érti...
Egyébként érdekes, de még mindig vannak emberek, akik nagyon szeretnek és tisztelnek és okosnak tartanak és adnak a véleményemre, hát ez meg már tényleg ellent mond minden fizikai törvénynek! Vagy ők a rettegett átlagemberek, ami Feketeláng szótárában a legeslegnagyobb sértés! Csak ilyen lelketlen evolúciós szemetek viselhetnek el egy ilyen kis eltorzult, visszafejlődött, sőt, szerelmes kis izét, mint én! Biztos azok... Lilla, Adri, Kari, Zsolt, Dalma, Czinege, Fanni, az ikrek, Hetesi és a KvízParkosok aztán tényleg komoly eséllyel versenyezhetnének a világ legátlagosabb emberei címért! Olyan szürkék és unalmasak, hogy már csak én vagyok aki ilyen alacsony szinten van, mint ők!
Tudtam én...

Na, király, most már jobban érzem magam, röhögök ezen a szerencsétlenen.:))) Tudod ki az, aki mégegyszer ügyet csinál belőle!
Holnap jön Kari ide rockmaratonra! Már alig várom, nagyon hiányzott! Mostanában nagyon sokat utazott és alig tudtunk rendesen beszélni. Kíváncsi vagyok mit szól hozzá a családom. Nagy bajuk nem lehet vele. Adrival találkoztam! Bevallotta a tali előtt fél órával, hogy ő igazából fél évig átvert mindenkit, hamis képet küldött magáról. Igazából duci, göndör barna haja van, és rózsaszín meg fehér meg világoskék cuccokban jár. Nem akarom részletezni, micsoda bunkóság volt ez tőle, én megbocsátottam neki mert mindig is éreztem, hogy hazudik. Lilla viszont nagyon kiakadt rá, szóval lőttek ennek a hármas barátságnak. Viszont ezzel szorosodott a kapcsolatom Lillával, és érte igazán tűzbe mennék, hiszen nélküle nem ismertem volna meg Karit. Hát így vagyunk... nemrég találkoztam Fannival és kibeszéltem vele a világot, nagyon jólesett, Fanni nem véletlenül volt 8 évig a legjobb barátnőm. Sokan érdeklődnek felőlem de egyszerre csak kevés emberrel tudok foglalkozni. Talán mert lusta vagyok... talán mert csak ilyen.
Hát, ez a nyár nem olyan, mint a 2005-ös, nem bővelkedek őrületes katarzisokban és nem alakul át körülöttem minden át gyökeresen, nem utazok ezerfelé és nem ismerek meg nagyon nagy arc barátokat, de talán nem is tudnék elviselni mégegy ilyen évet. Nem lehet mindig gyökeresen megváltozni! Most vannak barátaim, akkor nem voltak. Mondjuk kicsit unatkozom... de Zsolttal már vásároltam mosómedvét, szóval javítunk a helyzeten!;)))

Tuota toivoili enimmin,
halajaili hartahimmin.
Kullaistansa kulkevaksi,
marjastansa matkovaksi.

Sulho noin sanoiksi virkki,
vettä myöten vieritteli.
Niin mie mieltynen sinuhun,
kuin sie suostunet minuhun.

/Värttinä/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat