Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
barely cold

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
barely cold

Aszentségitneki.

Kezdek... becsvarodni!!! Még soha nem volt ilyen nagy hatással rám egy klip: http://youtube.com/watch?v=267a1Is7zpE
Eléggé megrázott, igazából nem tudom, miért.
Annyi... szörnyűséget hallottam mostanában... nem velem, nem, másokkal. Hozzám közel állókkal. Máté (már megint Máté)... ha velem ennyi tragédia történne mint vele, már rég vagy habzó szájjal feküdnék az idegklinikán vagy bomló testtel feküdnék a föld alatt. És pont vele, aki a legkevésbé érdemli meg!! Fel tudnám robbantani a világot ha az életéről beszél... Eszti... mert amin ő egész nyáron dolgozott, azt egyetlen villámnak fel kell égetnie, egy kisbocival együtt... és hollow_heart, aki igazából nem mondta meg, hogy mi van vele, de ha az, amire én gondolok és nagyon valószínű, hogy az, akkor én nagyon utálom magamat mert én tehetek róla és miattam szenved! Viszont akkor azt mondhatom, hogy végigszenvedtem én is ugyanazt, amit ő. De azt a saját "hibámból". Az anyja vagyok, annyira de annyira nem akarok neki rosszat!! Neki... neki már megint sokkal rosszabb, mint nekem!
Végighejehujáztam ezt a nyarat, aztán most jön a kopp. És az idő is, mintha november lenne... csak az a szar, hogy ameddig én mint röpke lepke szálltam virágra, más a közvetlen közelemben szenvedett én meg nem vettem észre! És basszamegaló! Jelenleg marhára utálok szinte mindenkit. Ez a klip olyan szépen betett nekem, hogy zenét sem tudok hallgatni. De most azértis. Túl kell lépni. Kicsit túl kevés fájdalom ért mostanság (meg amúgy is életemben, valamiért a szerencse gyermeke vagyok) és most meg a szokásosnál több jött.
De ez már megint báncsofbullsit.
Alig várom már, hogy valamennyire rendszereződjön ez a sulis állapot. Hiányoznak, akiket a nyáron megismertem. Legyen már... nov.20-a!
Továbbra is akkor érzem magam a természetes élőhelyemen, amikor Rovácskával vagyok, főleg albiban. Annak van egy jellegzetes hangulata. Be az albiba, Rovi melegít valami gagyi/otthoni kaját, megkínál, hideg van mert esik az eső (szinte mindig esik valami), berak zenét, beszél az együttessel kapcsolatos dolgokról, arról, hogy mit csinált, én is, mutat valamit, beviharzik Balázs/Szandi, akik egyáltalán nem zavarnak (kivéve mikor igen de az ritka), mi elmegyünk otthonról/elnyúlunk az ágyon, Roviból előjön a délutáni lustaság=dől belőle a hülyeség, én meg birkózom a baromság-áradattal. És bújok.
*odaakarmenni*
A suli klasszisokat javult mióta megjött Eszter Oroszországból és szinte tökélyre fejlesztettem a Móni elől menekülést, nagyot beszélgettem Esztivel (az F-essel) pénteken, jól esett, és Fannival szombaton, az is nagyon jó volt. Nagyon szeretem Fannit.
Sőt, még Dalmával is egész jó beszélőviszonyba keveredtem!
De a legnagyobb pozitívum a KvízPark. Vezeteeeek!:D És nagyon jó a játék!:D George meg ma fejezi be a HP7 fordítását...
*gyűjtiapénzétazaranyszoborra*
Ezek most kicsit felvidítottak. KvízPark mindenek felett.
És ez a lényeg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat