Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
évzáró/évnyitó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
évzáró/évnyitó

Na, újév van gyerökök!:D Mondjuk ennek annyira nem örülök, 2005 egy kivételesen jó év volt nekem, teljesen megváltoztatott, de szerintem csak jó irányba. Kislányból nagylánnyá értem,azt hiszem. Ebben segített a Part szerepének növekedése, gondolok itt a talikra akár nálunk akár Pesten, így az Evelynnel való közelebbi kapcsolatba kerülés, ezúton a Nightwish megismerése, aminek révén a többi metál és a rockerek világnézetének megismerése, sok nagyon kedves emberrel való megismerkedés. Ez azért eléggé sokmindent jelent. Iskolát váltottam, nyári elhagyatottságomban a Nightwish-ba menekültem így átéreztem szinte minden dalt. Megértettem a zenét. Kiutaztam nyugatra, megnéztem a fejlett, jóléti államokat. Nem bánom, hogy magyar vagyok. Ugyanakkor megismerkedtem Északkal, a majdnem fehér éjszakákkal, a mocsaras túraösvényekkel, a titokzatos északi tengerrel. Nightwish-hatás megintcsak. Mégegy löket, hogy annyira beleszeressek ebbe a zenébe, hogy az lassan már őrület. Alkohol... ebben az évben voltam először részeg (mondjuk nem nagyon) és mondhatni a szülők késztetnek arra, hogy igyak. Jó érzés, szeretek inni. Aztán az erdélyi árvíz. Mivel testközelből szemléltük meg milyen érzés az egész, az is gyökereiben átformálta az értékrendszeremet. A székely rokonok látogatása... ez is régi álmom volt. Gimi... eleve, hogy Vető Gabi, ovis nagy szerelmem és legjobb barátom osztálytársa leszek, megrázó tény volt de fiúhavert szereztem, tudtam merre kell mennem. Imádom a Babitst!:D Első nagy szerelmem volt Árki Tamás, aki miatt nagyon szenvedtem. Megismertem a Nightwishból kiindulva Mátét, aki szintén nagy hatással volt rám. Rengeteg zenét mutatott és helyrepofozott mikor magam alatt voltam. Felvettem a gitárt, az olasz nyelvet, a tollast, beleszerettem Finnországba. Úgy érzem, hogy a korosztályom átlagértéke fölé kerekedtem. Először éreztem úgy, hogy haszna van a tudásomnak. Elfogadtam magam, nem éreztem hátránynak a minimális társasági hajlamomat és a gondolkodó jellememet, Nightwish rulez!:D Feketeláng egészen különös hatással volt rám, ritka egy olyan ember mint ő. Úgy érzem, hogy az emberek tisztelnek, az átlag fölé emelkedem. Nagyrészt ezeket a KvízPartnak köszönhetem, nem is tudom mi lenne velem nélkülük. Irányt mutattak az életemben, értékekre tanítottak, mellettem álltak, közben elismertek. Tőlük kaptam az első komolyabb dícséreteket is.
Biztos történt valami még velem 2005-ben, amit nem említettem de azt hiszem ez is épp elég.
Egyébként kibékültem Zsolttal! Sőt, össze is barátkoztam vele! Mondjuk nem hiszem, hogy a csatabárd örökre el van ásva, de legalább jóban vagyunk jelenleg. Okos gyerek és igazi egyéniség. És nagyon kell szeretni!:))
Na, eléggé késő van, hajnali három lesz lassan ezért lelépek, így is már túl sokat téptem a szám/koptattam a billentyűzetet.
Namárië!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat