Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
ez is még csak adalék

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
ez is még csak adalék

Még írnom kell erről a témáról, nem írtam ki magam. Sokat nyugodtak a kedélyek de még egyáltalán nincs minden elég jól.
Szar dolog, hogy most egy ideig nem mutatkozhatok Mátéval a társaságban. Magam is feszélyezve érezném magam. Pedig igazán, szeretem. Mert ti nem értitek! Nem tudtok semmit sem! Azt hiszitek, részeg voltam, ki akartam cseszni a Rovival, és a nyakába ugrottam az első mellém ülő faszninak, és mivel állati meggondolatlan és kegyetlen voltam, az sem zavart, hogy a Máté az??! Komolyan ezt hiszitek? Így könnyű ítélkezni, ha nem ismeritek egyikünk lelkét sem, mi meg nagyon nem mutogathatjuk, mert ugyebár jaj de köcsög dolog lenne ha még azzal traktálnám az elég szar helyzetet, ha valami gyámoltalan módon megpróbálom megközelíteni szavakkal azt az érzést, ami most bennem van iránta. Mert jaj de kegyetlen lenne. Mert az egész bagázsból bizony engem senki nem látott még ilyen szerelmesnek! Elegem van ebbből. Olyan boldog tudnék lenni!!! És vagyok is, csak az egészen ott van ugyebár az a Burning Symphony körüli veszteség. Nem tudom, mi lesz az együttessel, de nekem akkor is nagy csapás volt, ami történt. Tenni nem tudok ellene. Csak tudod az a szar, hogy eddig a társaságon belül nagyon jó helyen volt. Mindenki szeretett vagy legalábbis tisztelt, elfogadott, nem kerültem nyíltan szembe senkivel sem, elkerültek a botrányok, nem terjengtek undok pletykák rólam (legalábbis nem számottevőek). Nagyon jól éreztem magam, végre olyanok között, akik közt mindig is szerettem volna lenni, tiszta lelkiismerettel. És most én okoztam a legnagyobb felfordulást az egész bagázsban, és úgy érzem, helyrehozhatatlan kárt szenvedett a becsületem. Már soha többet nem leszek az ebben a társaságban, aki akartam lenni. Persze még szeretnek és számíthatok rájuk de messze nem a régi. Ezt a részét, meg azt, amit a BS egyébként is elszenvedett miattam, mérhetetlenül sajnálom. De Rovit nem. Persze valamennyire azt is, amit neki konkrétan okoztunk, de egyre kevésbé, és egyre igazságtalanabbnak érzem azt, amit itt "miattunk" csinál. Fenntartom azt a véleményem, hogy ez már erősen túlzás. Nekem is ki kellett volna vágnom a hisztit, mikor a Livivel kapcsolatos terveiről beszélt??! A rohadt életbe! De nem szeret, nem, ő aztán rohadtul nem! Hát akkor meg?? Ha ezt mondja nekem, akkor mi a francon csodálkozik? Mennyire kellene nekem foglalkoznom vele? Főleg ilyen SMS-ek, ilyen vad utálat után!! Igaza van. Nem szeret. Egy ember nem bánik így azzal, akit szeret.
Csak azért fröcsögök itt most nagyon, mert baromira unom ezt az egészet. Majd lenyugszom, de éppen per pillanat marhára haragszom. Szándékosan kicseszett velem, és szerintem ennyit azért mi sem érdemlünk meg.

Egyébként tényleg jobban vagyok. Mert szeretem azt, akit 2 és fél éve szerettem, akit sosem tudtam teljesen elfelejteni, aki az egyik legeslegfontosabb ember az életemben, és akiért mindig is bármit megtettem volna. És ő is szeret engem, pedig soha nem mertem volna ezt hinni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat