Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
I truly hate you all

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
I truly hate you all

SRTHSRH, TELJESEN MASZEK MÓDON, AZ EGYÜTTESTŐL FÜGGETLENÜL MERT UGYE OTT MÁR HELYREÁLLT A BÉKE, ANNYIRA BELETAPOSNÉK A MOCSKOS POFÁDBA, HOGY AZT NINCS AZ A SEBÉSZ, AKI HELYRERAKJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt sem érdemled meg, hogy kiröhögjelek, erre felbaszom itt az agyam, basszus, hogy szűnnél már meg!
Beírsz a BS fórumra egy még csak nem is jogos kritikát. Mi megköszönjük, elismerjük, hogy igazad van, hogy hamisak vagyunk meg pontatlanok meg hogy az Icethunder jobb nálunk, és megígérjük, hogy sokat gyakorlunk, erre te undorítónak, primitívnek és beképzeltnek nevezel minket, akikkel nem lehet beszélni! Gratulálok. Ha Sheila nem lenne ekkora angyal és nem mozgatta volna meg benned a tesztoszteront, még mindig csesztetnél minket! Most meg te vagy itt a hős meg az angyal és mindenki téged imád! Amint találkozom veled, az lesz az első dolgom, hogy sugárban lehánylak, bazdmeg!!!!!

Egyébiránt utálok mindenkit, mindenekfölött az undorító, borzalmasmocsadékosgusztustalangenyládarohadék iskolát, az összes töltelékével együtt!!! Meg a politikát, azt a rohadék szemét... jajj, hadd ne mondjam mit, mert még ettől is fogadjunk, hogy rám támadna valamelyik fanatikus... csak annyit akarok mondani, hogy elkeserítő ez az egész. Az az elkeserítő, hogy mostmár szinte mindenben ott a politika! És mindenki annyira baromira hisz a saját igazában, hogy a világért meg se hallgatná, hogy hogy is van ez az egész és a másik vajon miért szereti azt a másik pártot! És már mindenhol ott van! Nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel, hogy ne kerüljön szóba! Igazán, legszívesebben kizárnám az életemből az egészet de egyre inkább a fejemre mászik! Egyébiránt nem vagyok hajlandó komolyan venni egy olyan politikust, aki elvileg egy intelligens és tanult ember, mégis képes azt mondani többezer ember előtt, hogy "a kormány puccsot követett el a parlamenten". Puccs = erőszakos hatalomátvétel. A Magyar Köztársaság Alkotmánya szerint a hatalom gyakorlója ebben az országban a kormány, melynek képviselőit a nép választja meg. Akkor most komolyan, emberek, hogy a jóságos búbánatos lópikulában követhetett el, ki a halálon ez az szerencsétlen kormány puccsot, ha már eleve törvényesen nála van a hatalom????? Ugyanígy hülyének nézem azt a családot is, amellyel jóban vagyunk és tudjuk róluk, hogy nagyon szegények, de a Gyurcsány-kormány családi pótlék-emelésével sokkal-sokkal több pénzt kapnak a 3 gyerek után (nem, nem jegyeztem meg a pontos számokat), és baromi nagy szükségük van erre, mégis folyamatosan járnak tüntetni meg miafene, mert eltöröltek egy olyan juttatást, melyből soha egy fityenget nem láttak! Anya könyvel nekik, tudom, mit beszélek! Ennyit a pártokról meg mindenről, az egész csak kitérő, a lényeg az, hogy ez egy undorító, mocsok dolog, ami csak egymás ellen fordítja az embereket!!!

Egyébiránt tököm tele a Babits-pályázattal és a plakáttal meg minden sz*rral, hangyjanak békén, nem csinálom, gyűlölöm, hogy folyamatosan basztatnak, tavaszi szünetet akarok és LELKIERŐT!!!!!!!!!!!!

-meg ápr.4-én Carmentis-koncertet.




Ady Endre: Kocsi-út az éjszakában

Milyen csonka ma a Hold,
Az éj milyen sivatag, néma,
Milyen szomoru vagyok én ma,
Milyen csonka ma a Hold.

Minden Egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden Egész eltörött.

Fut velem egy rossz szekér,
Utána mintha jajszó szállna,
Félig mély csönd és félig lárma,
Fut velem egy rossz szekér.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat