Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
antisocial

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
antisocial

Ááááh!
Napokig alig volt dolgom itt de valahogy nem volt mit írnom. Most 3/4 11-kor jött meg az ihlet egy állati fárasztó, gürcölős nap után, itt az egész család apraja és nagyja, nem beszélve a szeszről, zajonganak és anekdotáznak (milyenhülyevoltazakicsibogika!), anya meg nyakában az összes gyerekkel, sürög föl-le, pakol, dolgozik pedig esik össze a fáradtságtól. Most éppen én is fáradt vagyok. Ahhoz képest, hogy majd' megbolondulok a sok felgyülemlett energiától, most igazán ki vagyok tikkadva. Egész délután egy rohadt krémet csináltam a nővérem tortájához, a kezemben kipukkadt egy záptojás, melynek FEKETE volt a belseje (párosítsd hozzá a szagélményt...), a habtejszínt elcsesztem, az epreket megdézsmálták, a vaníliarudat kidobták, nővérem 3 óra késéssel, este 10-kor esett haza, 3/4 10-kor meg még kétségbeesetten tömködtük a keményítőt a krémbe, hogy ne folyjon szét. Ezek után megállapítják, hogy egész nap nem csináltam semmit, vagyis pakoljak és mosogassak mindent el és rakjak rendet és szolgáljak ki, ők meg mind ücsörögnek a piával a kezükben és osztják az észt, mint ha ők tojták volna a Mecseket. Nézik ezt a Királynő nevű rémséget, amiről csak azért fejeztem ki diszkréten a véleményem, mert a nagyim is ott ült... gyakorlatilag luxuskurva-bemutató. Komolyan, rájuk nézek és a hányinger kerülget! Persze megkaptam a magamét, hogy "csak az irigység szól belőlem". Igen, drága nagynéném, természetesen, mint mindig, annyira baromi jól tudod, mi van a fejemben, általában ezért is veszünk össze mindig, mert te ismersz ki a legjobban! És ez a színvonal! Azt nem értem, hogy a masszív ürességet miért nem pontozzák, ami ezeknek a csajoknak az arcán van. Nézi a sok hím (nagybátyám "Férfiak Nemzetközi Szervezete az Amazoni Kényuralom Ellen"-feliratú pólóban), piálnak, döglenek és marha jól érzik magukat ahogy röhögnek rajtam, meg gúnyolnak, hogy jaj de irigy vagyok! Hurrá!
Mindemellett rohad a nyelvem, igen, rohad. Mintha sorban tűnnének el róla az ízlelőszemölcsök. Semmi más hatás, csak a nyelvem, orvos tanácstalan, mehetek vérvételre, szájsebészetre, másra sem vágyok, mint hogy tűvel szurkálják a könyékhajlatomat. Brrrr!
Tudod, az ember, egy annyira, de annyira buta állat! Néha szédítő. És gusztustalanabb, mint a kezemben szétplaccsant fekete belsejű záptojás.

Valaki azt mondja meg, mi a francot érdekel egy 63 éves budapesti geokesser faszit annyira, hogy ápr.5-e környékén én, személy szerint Timár Bogáta mit ebédeltem?????????!
Ugyanis be kellett írnia a Plcsi séta ládához kommentbe, hogy nem tudja, hogy Timár Bogáta mit ebédelt. Soha életemben nem láttam még ezt az ürgét.
WTF????????????????????????????????????????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat