Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
változhatnánk

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
változhatnánk

Na, hosszabb szünet után újra jelentkezek.:)
Elkezdtem a finnt, egyelőre csak egy órám volt még, de tanulom ezerrel, amennyi leckém van, azért annyira nem kell engem sajnálni, tanulok én mint állat!:) Csak finn utá mindig hullafáradtnak érzem magam. Csakis finn után. Mondjuk nehéz is, meg tele van ilyen nyelvtani őrültségekkel, képesek az ige helyett a "nem" szót ragozni, dehát egyem a kicsi fejüket azt:) És igenis van köztük nyelvrokonság!!!
Megyek Sonata Arctica-koncertre!!!:DDDDD Méghozzá a KvízPartosokkal! Már a jegyem is megjött... rulzz!!!:DDDDNagyon várom már azt a napot... tűkön ülök már most, pedig még több, mint egy hónap. És ez az idő sem ad valami tavaszi hangulatot...:SS Most kezd már nekem is elegem lenni belőle.
A Nightwish-ügy már kezd nyugodni, bár most Mr. Rohadék Cabuli megint felhánytorgatta, nehogy béke legyen. Azt mondta, hogy írhat neki most bárki kérdést, megpróbál mindenre válaszolni. Én is megírtam a magam kérdéseit, de folyamatos dilemmában vagyok, hogy elküldjem-e... attól félek, hogy túl pimaszok lettek, de nem tudom udvariasabbra csinálni. Adri szerint nagyon Tuomasista, Lilla teljesen jónak találja, Bia meg úgy gondolja, hogy erős lett meg pimasz meg minden de teljesen jogos és küldésképes. Na majd Zsoltot megkérdezem!
Egyébként mostanság nem tudnak leszállni arról a témáról, hogy Tuomasra én mennyire nagyon hasonlítok. Szerintük (vagyis Lilla, Adri, Zsolt és kb.10 kis alsós szerint) a mosolyom nagyon Tuomasos és az egész fejem nagyon hasonlít rá, akár a testvére is lehetnék. Azóta a titkolt tesója vagyok=) Poén végülis... azért dob az egómon, hogy ilyen zsenire hasonlítok:DDD
Feketelánggal bazira összevesztem, nyafogott egy sort a KvízPartos barátaim körül és ez nagyon feldühített, azt hittem beverem a gépet! Még mindig nagyon utálom amit ott lezavartunk, azt a félrebeszélést meg nagyhalált... aztán jön a hír, hogy felvágta az ereit és kórházban van, miattam (is, de nagyon nagy részt miattam), a húga nagyon kirázta a lelkemet, aztán 1 hét síelés és mire hazaérek, feketelángnak kutya baja. Aztán békét kötöttem vele a zenekar hathatós közreműködésével, de ha nem működik közre a zenekar, ez akár soha nem történt volna meg. Most látszik, hogy óvatos meg minden, de érzem magamon, hogy egyre ingerlékenyebb vagyok, főleg vele kapcsolatban.
Meg Vető Gabival is... néha érzem, hogy bunkó vagyok vele, pedig számít rám, hogy újra vezessem, mint olyan rég, az oviban, csak egyszerűen hogyan adjam tudtára, hogy ápolatlan, büdös a lehelete, nem tetszenek a nyálbuborékok a szájában meg hogy szürcsöl, soha nem fésülködik, és amit mond, azt is ember legyen a talpán, aki megérti? Pedig el kellene mondjam neki... csak kezd agyamra menni, hogy kedvenc elfoglaltsága az az undorító, rosszindulatú pletykálás amit én nagyon visszataszítónak tartok, és annyi tapasztalata sincs emberi kapcsolatok terén, mint amennyi a lócitromban a C-vitamin. Ez minden emberben kialakult az általános iskola alatt, kivéve Vető Gabit, akinek nem voltam ott, hogy ezeket elmagyarázzam neki. Most ezt be kéne pótoljam, csak nem tudom, mikor és hogyan csináljam. Tudom, hogy ez az én feladatom és nagyon fontos, hogy megtegyem, csak nem nagyon szeretem nyilvánosan csinálni, mert érzékeny egy téma.
A Komáromiak, főleg a Máté, meg döntse el már mit akar(nak), mert nagyon nem akarom, hogy itt most hülyítsenek.
És abból meg rohadtul elegem van, hogy újra meg újra szenvedélyesen szomorú leszek, ha valhogy kapcsolatba kerülök Árki Tamással!!!! Ennek már vége kellene legyen!!!

Unom a fejem. Változtatni kéne valamin, mert belefásultam ebbe a robotba. Legyen már tavaszi szünet basszus!!! Vagy legalább csináljon úgy az idő, mintha tavasz lenne!
Mindenre csak várok. És minden rohadtul későn jön el. És mire eljön, már belefásultam a várakozásba.


Ezt még idebiggyesztem:

Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat