Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
plans

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
plans

Hmmmm....
Nem tudok mit kezdeni magammal, így blogolok, pedig nem sok minden történt velem.
Újfent szakítottam Rovival. De most igazán. Tényleg. Ne vigyorogj, komolyan. Úgy érzem, most elég erős vagyok ahhoz, hogy ezt véghez vigyem. Elegem van és kész. És emellett május is van, a legszebb, legcsodálatosabb hónap, mindjárt itt a nyár... állati sok erőm és energiám van. Nos, persze a szakítás örömére rögtön Égervölgyezni kell menni de úgy érzem, már a VBK sem tud visszahozni semmilyen érzést sem. Dorka tök rendes volt velem, de minden csaj nagyon kedves most velem és megértő, Mátéról nem is beszélve és ügyes leszek és jól fogom magam érezni. Főleg földrajz érettségi után.
Mert bizony holnap 2-kor elkezdem írni életem első érettségijét, földrajz középszinten. Nos, ez egy olyan tárgy, hogy ha a nagyobb részét tenné ki a topográfia, olyan 5-ösre írtam volna már meg általánosban is, mint a huzat. Most tanulnom kéne de nem tudok. Jól megy, nem is annyira számít, és van egy olyan érzésem, hogy hidegzuhany lesz holnap de... akkor sem tudok tanulni.
Holnap mindenki drukkol nekem. Földrajzért és Égervölgyért. Én meg nagyon jól érzem magam.
Nyarat akarok. Mindenekelőtt Alhana-tábort.

És még szeretnék megemlékezni az ezelőtt 3 évvel történt Normafás KvízPart-taliról, mely mindennek a szülőanyja és továbbra is a legeslegfontosabb napnak tartom az életemben. Elmondhatatlanul hálás vagyok minden Partos/Parkos kollégámnak, hogy akkor ott voltak velem és most is mellettem vannak!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat