Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
az a rohadt szemét dög

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
az a rohadt szemét dög

Suli.

Kell még valamit mondanom? Persze agyoncsépelt dolog, mindenki nyavalyog meg minden, és persze velem együtt mindenki azt hiszi, hogy az ő viszonya az iskolával egészen egyedi. Lehet, hogy az enyém nem az, de az eddigiekhez képest igenis más. Régebben legalább egy nagyon kicsit mégis vártam legalább 1-2 ember miatt, hogy viszontlássam őket, volt 1-2 tantárgy, ami érdekelt. 10.osztályban ez teljesen kiégett. 3 dolog pislákol még: az én drágaságos földrajzom a drágaságos tanárral, Száraz Tamással (aki az ETDG-naplóbejegyzésem képén narancssárga pólóban pózol), Vámos Eszter Kiflee az osztályból, a legnagyobb őrült a világon, az egész Mindenség összes dolga valami eklektikus halmazban emberbe passzírozva, és Oláh Eszti az F-ből, egyetlen rokon lélek az egész évfolyamban, akinek elmesélhetem az összes dolgom és érdekli őt, magyarul akivel normálisan tudok beszélgetni! Vannak még páran az osztályból, akikkel időnként beszélőviszonyban vagyok, de egyébként totál érdektelenség.
Ráaadásul az ofő meg kijelentette, hogy a magyar fakt ütközik a földrajzzal, valamelyiket adjam le. Azt a jó édes utcalány anyját. Én ugyan le nem adom egyiket sem! Meg is beszéltem a tanárral, hála a jó égnek rendeződött. Nincs olyan, hogy én ne tanuljak földrajzot.
Egy szó mint száz, a 2. óra után már kétségbeesetten hívtam Rovácskát, hogy ugye nincs programja a délutánra, mert én bizony megbolondulok. Nem volt neki így miután némileg rendeződött a lelkem 2 tök jó menzai beszélgetésnek köszönhetően, mentem az albijába. Meg kell szoknom még azt a helyet, a régit jobban szerettem (mindenki jobban szerette) már csak azért is, mert egy köpésnyire volt a sulitól. De akkoris rendkívül pozitív volt hogy együtt voltunk, visszatért a régi hangulat amit annyira szeretek, beraktunk az örökölt ősrégi bakelit lemezjátszóba, Bachot meg Concerto Futurissimo-t ami nem is volt olyan rémes, majd elmentünk mászkálni a városba. Természetesen hova máshova mint hangszerboltba, aztán néhány dizájnos külsejű fröccsöntött műanyag kütyü tüzetes megszemlélése után az a hülye ötlet jutott eszünkbe, hogy McDonald's-ozzunk. Ezt meg is tettük, mire mit ad Isten Máté hívja Rovit, hogy jön ő is. Eredetileg azért, hogy beszedje tőle a próbaterem-pénzt de ott maradt és persze elkezdtek rendezkedni. Mert a Nightquest új próbaterembe költözik de akkor jönnie kell vele a másik 2 zenekarnak is, akikkel együtt bérelték a régi helyet, és az is számításba jött, hogy mi a Burning Symphony is odakerül. Ezen filozofálnak napok óta és kifogyhatatlan téma. Nem is lenne gond csak én pl. nagyon nem tudok hozzászólni és lehet, hogy nem akkor kéne ezeket a dolgokat átbeszélni (huszadszor), amikor épp én is ott vagyok, sőt eredetileg kettesben indultunk Rovival a városba! Imádom Rovácskát és Máté is a szívem csücske, de egyszerűen hihetetlen, mennyire bele tudnak feledkezni a témába. Látszik rajtunk, hogy marhára élvezik ezt a szervezkedést és hiába topogtam, villogtattam a szemem és pislogtam az órámra, ők mintha már el is felejtették volna, hogy létezem! Toxicban is ez volt, mikor Rovival úgy döntöttünk, kimegyünk és sétálunk egyet az éjszakában, imádom éjjel a várost, azon kaptuk magunkat, hogy az egész bagázs követ minket. Hiába maradtunk le, megvártak minket, merő figyelmességből. Lököttek... de most meg pláne nem voltunk társasággal!
Csak azt nem tudom, mikor lesz végre az, hogy egy napra végre az ENYÉM lesz a barátom!
Áh, nehéz az élet... és nem is csaltam a KvízParkos játékban!!:S

ÉS ENNÉL CSAK ROSSZABB LESZ!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat