Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
félelem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
félelem

Gyerekek, én valamit nagyon szeretnék írni a naplómba, csak gőzöm sincs, mit! Lassan itt az Alhana... holnap... meg is döglök! Most tartunk tábor-konferenciát néhány paksival, akiket nem ismerek, és olyan rossz! Nagyon nem odaillőnek érzem magam. Na és persze mi az első dolog? Myra puszil mindenkit ésatöbbi. Kicsit túlságosan sok Myra van ebben az egészben. Természetesen nem csak én vagyok paranoiás. Ezért szeretném már, hogy végre ott legyek és letudjam a találkozást. Így meg is őrülök. Egyetlen vigaszom Ildi, aki szintén szívbajos. Kb. csak ő tud megnyugtatni, mert ő tudja, vagyis legalább sejti, hogy mit érzek. Mielőtt Livivel találkoztam (és az ájulás kerülgetett), akkor is csak ő értett meg. És most szerelmes, és ebben mi segítettünk neki! Jajjannyirajó!!!:DD Olyan sok jó dolog történik velem, sok nekem ez az öröm! Csak ez az Alhana, ez a társaság... ááá...!!! Utálok ismerkedni! De kell.
You don't know the shades of life unless you open your mind, you fear change, so BRING ON THE RAIN!!!
-mondta jóapám, Máté. Ő még mindig tudja, mit kell nekem mondani ahhoz, hogy magamba szálljak, és visszatérjen az életkedvem. Halálosan-rémesen szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetem őt, hogy felvidíthatom, hogy csak én tudok jó képeket csinálni róla (azt mondta), ésatöbbi. Es most boldogtalan, szakít a barátnőjével.:( Rossz dolog ilyennek látni, amikor én repkedek a boldogságtól.
Csak lennénk már táborban!
A minap olvastam a Hammerben egy írást, valaki aggódott, hogy a Nightwish új énekesnőjére valaki úgy megharagszik, hogy lepuffantja a csajt, esetleg az egész bandát. Nagyon sok értelmét nem láttam, de az aláírás meglepett. Peredhil/KeySoul. Drizzt, akinek nagy csodálója voltam még nagyon régen, sokat olvastam a ttc-s naplóját, mert ő volt az egyetlen "ismerősöm", aki úgy érez Tuomas iránt, ahogy én, és ezt le is tudja írni. Szóval rá voltam kattanva a naplójára, és rákerestem a neten. Erre most a Hammerben látom. És Alhanán is fogom!:D Milyen kicsi a világ!
Hasonlít arra az esetre, amit fő kritikusom és egó-kondicionálóm, Oláh Eszti mesélt egyszer. Ment épp haza, mikor egy haldokló héliumos lufit pillantott meg. A lufira rá volt kötözve egy képeslap. A képeslapra rá volt írva, hogy Németországból jött és egy verseny része, akinek előbb visszaküldik a képeslapját, az nyer. Persze Esztiék visszaküldték, de nem tudták meg, hogy nyert-e. De ez szerintem egy olyan szép! Valamiért nagyon tetszik. Egy üzenet egy vadidegentől és valamiért épp hozzád kerül.
Most ilyen szép gondolataim vannak, pedig nem is szívtam be.
Legyen szíves mindenki drukkoljon nekem a Táborhoz, aki ezt olvassa és némi rokonszenvvel viseltetik irántam! De ha nem, akkor is! Ezeket az embereket évek óta olvasom, és sosem mertem írni nekik és most bekerülök ennek a társaságnak a közepébe, mint Rovi barátnője (holott egyikükkel másfél évig járt, egészen a mostani télig)! Halálideges vagyok!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat