Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tramit naplója


Bizsere [47248 AL], gazdája tramit
elégedetlenség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47248
elégedetlenség

Rohadjon meg a köcsög infoobuda-s, aki nem rakta fel a sztárfotónkat a netre!!!

Olvasom, hogy a Nightquest tegnap állati jó bulit nyomott Dombóváron. Ez volt az első koncertjük, amire nem mehettem. És pont most!!!:'((( Most olyan mellőzöttnek érzem magam!:( Pedig tudom, hogy igazán senki nem tehet róla és mondta Rovácska, hogy Mátéval vadul sajnálkoztak, amiért nem vagyok ott de a nagyon önző fejemmel akkor is nagyon sajnálom és emellett mérges vagyok mindenkire, hogy épp ezt kellett kihagynom. Pedig igazán nem vagyok az együttes tagja, sőt egy kicsit elkényelmesedtem köreikben, túlságosan úgy csináltam, mintha én is tag lennék. Csak hát a Nightquest tette ilyen széppé a nyaram is, május óta a Nightquest az egyik legmeghatározóbb az életemben, Rovácska mellett a legjobb dolog, és az egyik fő túlélést segítő erő ebben a remek középiskolás életemben. Persze tudom, hogy megoldhatatlan lett volna meg minden, csak most így picsogok a nagy semmibe bele. Egész nap semmi érdekeset nem csináltam, a Fannizást kivéve. Ami mint mindig nagyon jó volt, imádjuk Fanni dumáját!:D "Érdekelne, hogy jutott eszébe. Gondolkodott esős délután, és megvilágosodott, milyen jó is lenne skorpióval a farkán égő-késes tekegolyót egyensúlyozni??" Hülye dolog, hogy idestova 7 éves korom óta nem sikerült még egy embert találnom, akivel ennyire megértem magam, mint Fannival.
Olvasgatom Árki naplóját és bár nem értem minden részét (nem nőttem fel hozzá eléggé IQ-ban) (nem, ez nem üzengetés), rendkívüli hasonlóságokat veszek észre az ő élete meg az enyém között, gondolva itt a sulis- és magánélet közti szakadéknyi különbségre, meg a vad osztálykritizálásra... Fanni is mesélt a saját osztályáról és érdekes, ott szinte egyáltalán nincsenek ilyen egó-fájter elv-őrült szélsőségesen individuális egyedek... (és nem, ez sem üzengetés!)
Escapism, escapism... ez az egy rohadék Escapist nevű szám ívben veri az egész DPP-t, mely részemről naaagy, naaagy csalódás!!!:'((( És nem Anette miatt. Tuomas teljesített alul. Nem az már aki volt, túl szélsőséges, túl giccses, túl patetikus, már a Dead Boy sem az igazi, van sőt, szinte erőltetve van jelen, kicicomázott hanggal, rég nem vallomásokat ír, helyette úgy érzem, fehér csokornyakkendőben lép fel rendszeresen luxusbárokban a felső tízezer szórakoztatására. Aki ismeri, érti. 5 hallgatás után már unom az albumot. Elkeserítő. és ameddig az escapist-et lehagyták az albumról, a Meadows of Heaven, az a gospeles-giccses undorító agyonnyújtott rémség rajta maradt! Tuomas, te már teljesen átmentél hülyébe!! Vén, kiégett dög vagy, az a helyzet! Bassza meg, már bocsánat, tudjátok, milyen Nightwish és Tuomas-rajongó vagyok, és mostanában teljesen meg vannak hibbanva! Átmenet nincs, néha trash-zúznak mint a hülyék, aztán meg filmzene és agyonkozmetikázott picsogás valami személytelen vagy agyoncsépelt semmiről, amit akármelyik harmadrangú gótikus zeneszerző leírhatna, annyira klisé! Ezek egyszerűen el vannak fáradva! Hol vannak már az utalások, a bölcsességek, a megfigyelések az emberek vagy magunk hülyeségeiről, neeem itten csak vagy utáljuk Marcelót (közben ügyesen leleplezzük magunkat és bebizonyítjuk, hogy hazudtunk az összes rajongónknak), vagy nagyon hiányoljuk szívszerelmünket vagy épp megáll a szívünk és 1000 oldal törölt kottával mosolyogva halunk meg, miközben tramit néninek olyan hányingere lesz tőlünk, amilyen akkor volt, mikor 2 hete megsavanyodott tejet ivott másnaposságra! Kurvára el vagyok keseredve, bazdmeg!!
Szóval Escapist...

Who's there knocking at my window?
The Owl and the Dead Boy
This night whispers my name
All the dying children

Virgin snow beneath my feet
Painting the world in white
I tread the way and lose myself into a tale

Come hell or high water
My search will go on
Clayborn Voyage without an end

A nightingale in a golden cage
That's me locked inside reality's maze
Come someone make my heavy heart light
Come undone bring me back to life
It all starts with a lullaby

Journey homeward bound
A sound of a dolphin calling
Tearing off the mask of man
The Tower my sole guide
This is who I am
Escapist, paradise seeker
Farewell now time to fly
Out of sight, out of time, away from all lies

A nightingale in a golden cage
That's me locked inside reality's maze
Come someone make my heavy heart light
Come undone bring me back to life
It all starts with a lullaby

-so this is me, I've just already found the person who made my heavy heart light. But if I'm not with him, I feel completely like this.

Óh basszus mennyire hiányolom a második családom! Menjünk már a Börzsönybe!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat